Lifestyle

Meghan Markle: Η κρυφή συνέντευξή της και η αστυνομική ασφάλεια που ζητάει επιμόνως

Meghan Markle: Η κρυφή συνέντευξή της και η αστυνομική ασφάλεια που ζητάει επιμόνως

Πηγή Φωτογραφίας: Elle- Cosmopolitan

Meghan Markle: Ο αναβρασμός που υπάρχει στους διαδρόμους του Παλατιού του Μπάκιγχαμ με αφορμή την πρόσφατη εμφάνιση του ζευγαριού των Sussexes.

Η πρόσφατη εμφάνιση της Meghan Markle και του πρίγκιπα Harry στο σπίτι της Oprah Winfrey έκανε τους πάντες να αναρωτηθούν αν βρισκόμαστε λίγες εβδομάδες πριν τη δεύτερη συνέντευξη του ζευγαριού; Αναμφίβολα, το ίδιο σκέφτηκαν και στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ.

Όλοι θυμόμαστε τον θόρυβο που είχε προκαλέσει η συνέντευξη του 2021 των Sussexes, με τη βασιλική οικογένεια της Αγγλίας να βρίσκεται σε πανικό, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα. Μάλιστα, η βασιλική αναλύτρια, Daniela Elser, πιστεύει πως τα μέλη συμπεριφέρονται περίεργα τον τελευταίο καιρό, εξαιτίας του ότι φοβούνται για τις επόμενες αποκαλύψεις του ζευγαριού που θα τους αφορούν.

Τον Φεβρουάριο του 2020 η ειδική επιτροπή για θέματα ασφαλείας των μελών της βασιλικής οικογένειας και των δημόσιων προσώπων

Πιο αναλυτικά, η Elser εντόπισε το πρώτο στοιχείο της αλλαγής της συμπεριφοράς τους, ύστερα από την είδηση ότι ο πρίγκιπας Κάρολος ήταν πολύ συγκινημένος με αφορμή τη συνάντηση με τη Lilibet. Όπως υπογράμμισε και ο Omid Scobie, βασιλικός αναλυτής, συγγραφέας και φίλος της Meghan Markle, έχει παρατηρηθεί μία αλλαγή στον τρόπο με τον οποίο η βασιλική οικογένεια χειρίζεται τις καταστάσεις.

Ο πρίγκιπας Harry μπορεί να μην κατάφερε να πάρει έγκριση για να έχειε εκείνος και η οικογένειά του αστυνομική προστασία κάθε φορά που επισκέπτονται το Ηνωμένο Βασίλειο, όμως δεν έχει επαναπαυτεί. Μέσω των δικηγόρων του ζήτησε εκ νέου από τον Άρειο Πάγο να επαναξετάσει το ζήτημα.

Οι δικηγόροι του δούκα του Sussex εμφανίστηκαν στο Ανώτατο Δικαστήριο στο Λονδίνο και έκαναν αίτηση για επανεξέταση της άδειας ώστε να μπορεί να έχει προστασίαZ που θα χρηματοδοτείται από την κυβέρνηση.

Τον Φεβρουάριο του 2020 η ειδική επιτροπή για θέματα ασφαλείας των μελών της βασιλικής οικογένειας και των δημόσιων προσώπων αποφάσισε να αποσύρει τον Harry από τη λίστα των προσώπων με αστυνομική προστασία όταν παραιτήθηκε από τα βασιλικά του καθήκοντα.

Σύμφωνα με την νομική ομάδα του δούκα του Sussex, ο Harry φροντίζει για την προστασία του από τότε κατά περίπτωση ενώ όπως τόνισαν ξανά οι δικηγόροι του δεν νιώθει ασφαλής να ταξιδεύει με τα παιδιά του, την ενός έτους Lilibet και τον 3 ετών Archie, στη Μεγάλη Βρετανία.

Οι δικηγόροι του σημείωσαν, μάλιστα, πως όταν ο Harry παραιτήθηκε από τα βασιλικά του καθήκοντα πίστευε ότι η επιτροπή προστασίας δημόσιων προσώπων RAVEC ήταν ανεξάρτητη και δεν είχε καταλάβει ότι ο προσωπικός γραμματέας της βασίλισσας Ελισάβετ ήταν μέλος. Εντούτοις, δεν υπονόησε ότι η απόφαση του RAVEC επηρεάστηκε κατά κάποιο τρόπο από προσωπικές πεποιθήσεις. Το δικαστήριο αναμένεται να αποφασίσει εάν ο Harry παρουσίασε μέσω των δικηγόρων του αρκετά επιχειρήματα ώστε να να γίνει εκ νέου ακρόαση για τα μέτρα αστυνομικής προστασίας του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments