Focus

Ο άγγελος της Victoria’s Secret Jasmine πουλάει το σπίτι της για 4,4 εκατομμύρια δολάρια

Ο άγγελος της Victoria’s Secret Jasmine πουλάει το σπίτι της για 4,4 εκατομμύρια δολάρια

Πηγή Φωτογραφίας: Quora- Elle Decor- Behind The Hedges

Ανάμεσα στους λόφους του Brentwood, στο Mandeville Canyon της Καλιφόρνια, το σπίτι 2.600 τετραγωνικών μέτρων διαθέτει τέσσερα υπνοδωμάτια και τρία μπάνια και βρίσκεται σε μια καταπράσινη έκταση 2,600 στρεμμάτων.

Το άνετο, γαλήνιο, σύγχρονου στιλ εξοχικό του 1954 που αποκτήθηκε πριν από περίπου τέσσερα χρόνια από τον άγγελο της Victoria’s Secret Jasmine Tookes είναι τώρα προς πώληση, σύμφωνα με το Dirt.com. Αγορασμένο για 3 εκατομμύρια δολάρια, ο Tookes τοποθέτησε πρόσφατα το ακίνητο στην αγορά και ελπίζει να αποφέρει περίπου 4,4 εκατομμύρια δολάρια για τις ενημερωμένες εκσκαφές.

Ανάμεσα στους λόφους του Brentwood, στο Mandeville Canyon της Καλιφόρνια, το σπίτι 2.600 τετραγωνικών μέτρων διαθέτει τέσσερα υπνοδωμάτια και τρία μπάνια και βρίσκεται σε μια καταπράσινη έκταση 2,600 στρεμμάτων. Η Design Works, μια εταιρεία σχεδιασμού εσωτερικών χώρων της Irvine στην Καλιφόρνια, γνωστή για τη διαχρονική αλλά μοντέρνα αισθητική της, μετέτρεψε το αρχικό παλιό σπίτι σε ένα φρέσκο, κομψό διάλειμμα όταν το σούπερ μόντελ το πήρε για πρώτη φορά.

Η διαρρύθμιση

Πολυάριθμα μεγάλα παράθυρα και γαλλικές πόρτες καλύπτουν ψηλά ταβάνια παντού, όλα τα οποία διευκολύνουν το άφθονο φως στο άνετο εσωτερικό των σχεδόν ολόλευκων τοίχων και των πλούσιων δαπέδων από σκούρο ξύλο. Η μικρή αλλά ευάερη κουζίνα ενιαίας διαρρύθμισης συνδυάζει αβίαστα σύγχρονες συσκευές από ανοξείδωτο χάλυβα με ψάθινα σκαμπό για μια κομψή κλίση σε ρουστίκ στιλ. Το κύριο μπάνιο ακολουθεί επίσης ένα στυλ αγροικίας du jour με μεγάλη μπανιέρα και μαύρη γυάλινη καμπίνα ντους, που συμπληρώνεται από μαύρες ματ βρύσες και εντυπωσιακά ασπρόμαυρα πλακάκια δαπέδου. Μέσα στην κύρια κρεβατοκάμαρα, οι απαλές ροζ πινελιές σε περιποιήσεις παραθύρων και κλινοσκεπάσματα προσδίδουν μια απαλή χάρη στο χώρο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments