Πολιτική

Ζήτησε συγνώμη ο Βερναρδάκης από την Κεραμέως μετά το σάλο για το «Πισπιρίγκου της Παιδείας»

Ζήτησε συγνώμη ο Βερναρδάκης από την Κεραμέως μετά το σάλο για το «Πισπιρίγκου της Παιδείας»

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Ζήτησε συγνώμη μετά το σάλο που προκλήθηκε με το βίντεο που ανέβασε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χριστόφορος Βερναρδάκης

Ζήτησε συγνώμη μετά το σάλο που προκλήθηκε με το βίντεο που ανέβασε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χριστόφορος Βερναρδάκης όπου αποκαλούσε την υπουργό Παιδείας κ. Νίκη Κεραμέως «Πισπιρίγκου της Παιδείας». «Το σχόλιό μου για το αντιεκπαιδευτικό έκτρωμα της κας Κεραμέως ήταν ξεκάθαρα άστοχο» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Χριστόφος Βερναρδάκης.

Τελικά, μετά τον σάλο των αντιδράσεων που προκάλεσαν τα λεγόμενά του, ο κ. Βερναρδάκης υποχρεώθηκε να ανακαλέσει και να ζητήσει συγγνώμη από την κυρία Κεραμέως.

Δήλωση Χριστόφορου Βερναρδάκη

«Το σχόλιό μου για το αντιεκπαιδευτικό έκτρωμα της κας Κεραμέως ήταν ξεκάθαρα άστοχο. Για αυτό το λόγο και αναγνωρίζοντάς το, το έχω αποσύρει από χθες το βράδυ. Ζητώ συγγνώμη από την κα Κεραμέως για το απαράδεκτο σχόλιο, η πολιτική κριτική μου ωστόσο στο αίσχος που έφερε προς ψήφιση στη βουλή παραμένει στο ακέραιο».

Τι δήλωσε νωρίτερα η Νέα Δημοκρατία

Σφοδρή ήταν η αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας στο βίντεο του πρώην υπουργού, Χριστόφορου Βερναρδάκη, στο οποίο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αναρωτιέται αν η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως είναι η Ρούλα Πισπιρίγκου της Παιδείας.

Σε ανακοίνωσή της η ΝΔ αναφέρει: «Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Βερναρδάκης, ξεπέρασε ακόμη και τα πιο ακραία troll του ΣΥΡΙΖΑ σε τοξικότητα. Σε βίντεο που ανήρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, χαρακτηρίζει την Υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως, «Πισπιρίγκου της παιδείας».

Προφανώς πιστεύει ότι παρομοιάζοντας την υπουργό με μια υπόδικο, μπορεί να κερδίσει μερικά λεπτά αντιπολιτευτικής  δημοσιότητας. Το μόνο που κάνει είναι να αποδεικνύει ότι η χυδαιότητα που εκπέμπεται από τον ίδιο και το κόμμα του, δεν έχει τέλος! Απαιτούμε από τον κ. Τσίπρα να καταδικάσει την άθλια επίθεση του στενού συνεργάτη του στην υπουργό Παιδείας. Αν δεν το κάνει θα είναι σαν να την συνυπογράφει».

Η ανάρτηση της υπουργού Παιδείας

Για απόπειρα δολοφονίας χαρακτήρα και μισογυνισμό κατηγορεί η Νίκη Κεραμέως τον πρώην υπουργό Χριστόφορο Βερναρδάκη μετά το βίντεο στο οποίο την χαρακτηρίζει «Πισπιρίγκου της Παιδείας». Η υπουργός Παιδείας με ανάρτησή της στο twitter κάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα να πάρει θέση απέναντι στα σχόλια του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ. «Ο κ. Χριστόφορος Βερναρδάκης ξεπέρασε κάθε όριο. Χυδαιότητα, τοξική πόλωση και διχασμός, απόπειρα δολοφονίας χαρακτήρα, μισογυνισμός… Ο κ. Αλέξης Τσίπρας τι θέση θα πάρει;» γράφει η κ. Κεραμέως.

Το βίντεο που ανάρτησε ο Χριστόφορος Βερναρδάκης

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments