Πολιτική

Βερναρδάκης: Αποκάλεσε την Κεραμέως «Πισπιρίγκου της Παιδείας»

Βερναρδάκης: Αποκάλεσε την Κεραμέως «Πισπιρίγκου της Παιδείας»
Βερναρδάκης: Σάλο προκάλεσε στα social media μια ανάρτηση του Χριστόφορου Βερναρδάκη

Σάλο προκάλεσε στα social media μια ανάρτηση του Χριστόφορου Βερναρδάκη στην οποία διερωτάται αν η υπουργός, Νίκη Κεραμέως είναι η… «Πισπιρίγκου της δημόσιας Παιδείας».

Το σχόλιο του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργού Επικρατείας, έφερε αντιδράσεις καθώς η υπουργός Παιδείας παρομοιάζεται με την 33χρονη η οποία κατηγορείται για την δολοφονία της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας,  με τον κ. Βερναδάκη να θέλει να κατηγορήσει την Κεραμέως πως «δολοφονεί» την δημόσια παιδεία.

Δείτε το βίντεο

Τι απάντησε η Νέα Δημοκρατία

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Βερναρδάκης, ξεπέρασε ακόμη και τα πιο ακραία troll του ΣΥΡΙΖΑ σε τοξικότητα. Σε βίντεο που ανήρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, χαρακτηρίζει την Υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως, «Πισπιρίγκου της παιδείας». Προφανώς πιστεύει ότι παρομοιάζοντας την υπουργό με μια υπόδικο, μπορεί να κερδίσει μερικά λεπτά αντιπολιτευτικής δημοσιότητας. Το μόνο που κάνει είναι να αποδεικνύει ότι η χυδαιότητα που εκπέμπεται από τον ίδιο και το κόμμα του, δεν έχει τέλος! Απαιτούμε από τον κ. Τσίπρα να καταδικάσει την άθλια επίθεση του στενού συνεργάτη του στην υπουργό Παιδείας. Αν δεν το κάνει θα είναι σαν να την συνυπογράφει.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments