Ελλάδα

Σάμος: Δύο επιζώντες και δύο νεκροί ο τραγικός απολογισμός της πτώσης του ελικοπτέρου [vids]

Σάμος: Δύο επιζώντες και δύο νεκροί ο τραγικός απολογισμός της πτώσης του ελικοπτέρου [vids]

Πηγή Φωτογραφίας: Samos24

Σάμος: Δύο επιζώντες και δύο νεκρό είναι ο τελικός απολογισμός της πτώσης του ελικοπτέρου στη Σάμο, όπου είχε βρεθεί στην κατάσβεση της πυρκαγιάς που έκαιγε στο Παλαιοχώρι

Δύο επιζώντες και δύο νεκρό είναι ο τελικός απολογισμός της πτώσης του ελικοπτέρου στη Σάμο, όπου είχε βρεθεί στην κατάσβεση της πυρκαγιάς που έκαιγε στο Παλαιοχώρι.

Περίπου στις 22:00 το βράδυ, οι πρώτες πληροφορίες από το Λιμενικό ανέφεραν πως βρέθηκε ζωντανός ο τέταρτος άνθρωπος που βρισκόταν στο ελικόπτερο, και μάλιστα είχε βγει στην ακτή.

Το ελικόπτερο κατέπεσε το απόγευμα σε θαλάσσια περιοχή βόρεια του Παλαιοχωρίου να εντοπίζονται νεκρά. Νωρίτερα ο πιλότος, ρουμανικής καταγωγής του ελικοπτέρου, εντοπίστηκε ζωντανός και διακομίστηκε στο νοσοκομείο Σάμου.

Οι πληροφορίες για την ταυτότητα των νεκρών είναι συγκεχυμένες, καθώς το πλήρωμα αποτελούταν από τον Ρουμάνο πιλότο, δυο Μολδαβούς και έναν Έλληνα σύνδεσμο που είχε τον ρόλο του μεταφραστή.

Όμως τα νέα είναι άσχημα για δύο μέλη του πληρώματος του ελικοπτέρου που έπεσε στη Σάμο, καθώς βρέθηκαν νεκρά, ενώ επιχειρούσε στη φωτιά που έχει ξεσπάσει στο Παλαιοχώρι. Αν και έγιναν προσπάθειες ανάνηψης από τους διασώστες, τελικά δεν κατέστη δυνατό να κρατηθούν στη ζωή.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments