Ελλάδα

Κικίλιας σε Γερμανούς συνταξιούχους: «Ελάτε να περάσετε έναν “μεσογειακό” χειμώνα»

Κικίλιας σε Γερμανούς συνταξιούχους: «Ελάτε να περάσετε έναν “μεσογειακό” χειμώνα»

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείο Eurokinissi

Ο υπουργός Τουρισμού απευθύνετε στους Γερμανούς συνταξιούχους ενόψει του δύσκολου χειμώνα που προμηνύεται εξαιτίας και της ενεργειακής κρίσης

Μία πρωτότυπη πρόσκληση απευθύνει προς Γερμανούς συνταξιούχους, ο Έλληνας υπουργός Τουρισμούς Βασίλης Κικίλιας, ενόψει και του δύσκολου – ενεργειακά κι όχι μόνο – χειμώνα που έρχεται.

Με τίτλο «Αγαπητοί Γερμανοί, ξεχειμωνιάστε σε μας, στην παραλία», η γεμρμανική εφημερίδα BILD, αναφέρεται στη δήλωση – πρόσκληση του Βασίλη Κικίλια σε συνταξιούχους από τη Γερμανία.

«Κατά τη διάρκεια της οικονομικής κρίσης οι Γερμανοί έσωσαν τους Έλληνες με δισεκατομμύρια – τώρα θέλουν να μας ανταποδώσουν κάτι: η Ελλάδα προσφέρει άσυλο στους Γερμανούς που υποφέρουν από το σοκ των τιμών και τον φόβο για την ενέργεια», γράφει η γερμανική εφημερίδα και φιλοξενεί δήλωση του κ. Κικίλια: «Για το φθινόπωρο και τον χειμώνα, θα ήταν μεγάλη χαρά για εμάς τους Έλληνες να καλωσορίσουμε Γερμανούς συνταξιούχους που θέλουν να ζήσουν έναν “μεσογειακό χειμώνα” με ελληνική φιλοξενία, ήπιο καιρό και παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας. Θα σας περιμένουμε εδώ», δηλώνει ο υπουργός Τουρισμού στην BILD.

Οι ρεπόρτερ της γερμανικής εφημερίδας μεταφέρουν επίσης τις τιμές βασικών προϊόντων που βρήκαν σε λαϊκή αγορά των Χανίων, όπως 0,80 ευρώ/κιλό για πατάτες και 0,70 ευρώ/κιλό για τις τομάτες, ενώ επισημαίνουν ότι στην περιοχή υπάρχουν και εκπτωτικά σούπερ μάρκετ αλλά και Γερμανοί γιατροί.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments