Διεθνή

Μενέντεζ σε Φλώρο: Οι ΗΠΑ σταθερός σύμμαχος Ελλάδας και Κύπρου

Μενέντεζ σε Φλώρο: Οι ΗΠΑ σταθερός σύμμαχος Ελλάδας και Κύπρου

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Την αμερικανική θέση ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες θα συνεχίσουν να είναι σταθερός φίλος και σύμμαχος επισήμανε ο επικεφαλής της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων της Γερουσίας, Ρόμπερτ Μενέντεζ

Την αμερικανική θέση ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες θα συνεχίσουν να είναι σταθερός φίλος και σύμμαχος επισήμανε ο επικεφαλής της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων της Γερουσίας, Ρόμπερτ Μενέντεζ, στον Α/ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνο Φλώρο.

Ο Α/ΓΕΕΘΑ βρίσκεται στις ΗΠΑ για προγραμματισμένο εδώ και αρκετό καιρό ταξίδι και συναντήθηκε με τον Ρόμπερτ Μενέντεζ. Ο επικεφαλής της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων της Γερουσίας έδειξε πλήρη κατανόηση για τα προβλήματα που δημιουργεί η Τουρκία στην Ελλάδα με την προκλητική και προσβλητική στάση που τηρεί απέναντι στη Χώρα μας.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ρ. Μενέντεζ ανέφερε: «Ήταν τιμή μου να συναντηθώ με τον Αρχηγό του Ελληνικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας Στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο. Επιβεβαίωσα την υποστήριξή μου στους διαρκείς δεσμούς μας με τους Έλληνες εταίρους και την εκτίμησή μου για τον κεντρικό ρόλο της Ελλάδας στη διασφάλιση της περιφερειακής ασφάλειας και οικονομικής ευημερίας στην Ανατολική Μεσόγειο.

Χαίρομαι που συναντιέμαι με την κυπριακή και την ελληνική ηγεσία σήμερα. Ευγνώμονες για τις πολλές συνεισφορές των κοινοτήτων στην παγκόσμια κοινωνία και τη δέσμευσή τους να ενισχύσουν τον διαρκή δεσμό των εθνών μας. Η Ελλάδα και η Κύπρος θα συνεχίσουν να έχουν έναν σταθερό φίλο και σύμμαχο στις ΗΠΑ για τις επόμενες γενιές».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments