Focus

Η Ιβάνα Τραμπ πέρασε τις τελευταίες ώρες δειπνώντας στο εστιατόριο της Νέας Υόρκης

Η Ιβάνα Τραμπ πέρασε τις τελευταίες ώρες δειπνώντας στο εστιατόριο της Νέας Υόρκης

Πηγή Φωτογραφίας: Us Weekly- NBC News

Μια πηγή από το εξωτερικό αποκάλυψε πώς πέρασε τις τελευταίες ώρες της η Ιβάνα Τραμπ πριν βρεθεί νεκρή στο σπίτι της από καρδιακή ανακοπή

Η Ιβάνα Τραμπ πέρασε τις τελευταίες της ώρες τρώγοντας στο αγαπημένο της ιταλικό εστιατόριο στη Νέα Υόρκη, αποκάλυψε η θλιμμένη ιδιοκτήτρια.

Η Πάολα Αλαβιάν, η οποία είναι ιδιοκτήτρια του Altesi’s -σε απόσταση αναπνοής από το αρχοντικό σπίτι της Ιβάνα στο Μανχάταν- δήλωσε ότι η 73χρονη «παρήγγειλε μόνο μια μικρή ποσότητα φαγητού» προτού βρεθεί νεκρή λίγες ώρες αργότερα.

Η κυρία Αλαβιάν ανέφερε ότι η Ιβάνα συμπεριφερόταν κανονικά, αλλά φαινόταν «ίσως λίγο κουρασμένη».

«Όπως πάντα με ρώτησε πώς τα πήγαινα – πάντα μας υποστήριζε – και απλώς μοιραστήκαμε μια εξαιρετικά κανονική συζήτηση», είπε η κ. Αλαβιάν.

«Η υγεία της φαινόταν φυσιολογική, φαινόταν ίσως λίγο κουρασμένη, αλλά κατά τα άλλα φαινόταν εντάξει.

«Ήταν απλώς ένας εξαιρετικός άνθρωπος. Ήταν πραγματικά πολύ καλός άνθρωπος».

Την βρήκαν νεκρή στο κάτω μέρος της σκάλας στο σπίτι της στην 10 East 64th Street στο Μανχάταν στις 12.40 μ.μ., δήλωσαν αστυνομικές πηγές.

Οι αρχές πιστεύουν ότι υπέστη καρδιακή ανακοπή, αλλά η επίσημη αιτία του θανάτου της δεν έχει ακόμη προσδιοριστεί.  Καρδιακή ανακοπή είναι όταν η καρδιά σταματά ξαφνικά να χτυπά.Την είδηση ​​κοινοποίησαν το βράδυ της Πέμπτης, τοπική ώρα, τα παιδιά της, Ντόναλντ Τζούνιορ, Ιβάνκα και Έρικ Τραμπ.

«Η μητέρα μας ήταν μια απίστευτη γυναίκα – επιχειρηματίας, μια αθλήτρια παγκόσμιας κλάσης, με λαμπερή ομορφιά και καλή μητέρα και φίλη», ανέφερε μια δήλωση της οικογένειας Τραμπ.

«Η Ιβάνα Τραμπ ήταν ηρωίδα. Έφυγε από τον κομμουνισμό και αγκάλιασε αυτή τη χώρα. Δίδαξε στα παιδιά της τη σκληρότητα, τη συμπόνια και την αποφασιστικότητα», είπε η οικογένεια.

«Θα της λείψουν πολύ η μητέρα της, τα τρία της παιδιά και τα δέκα εγγόνια της».

Πηγή κοντά στην Ιβάνκα Τραμπ είπε στην The Post ότι η πρώτη κόρη είναι σε «σοκ» με τον θάνατο της μητέρας της.

«Ήταν πολύ δεμένοι», είπε η πηγή, προσθέτοντας ότι η Ιβάνα είχε περάσει τις τελευταίες της μέρες με την οικογένειά της στη Νέα Υόρκη.

Ο πρώην πρόεδρος Τραμπ μοιράστηκε την είδηση ​​ο ίδιος στο κοινωνικό του δίκτυο Truth Social

«Με μεγάλη λύπη ενημερώνω όλους εκείνους που την αγάπησαν, εκ των οποίων είναι πολλοί, ότι η Ιβάνα Τραμπ πέθανε στο σπίτι της στη Νέα Υόρκη», έγραψε.

«Ήταν μια υπέροχη, όμορφη και καταπληκτική γυναίκα, που έζησε μια υπέροχη και εμπνευσμένη ζωή. Η περηφάνια και η χαρά της ήταν τα τρία της παιδιά, ο Ντόναλντ Τζούνιορ, η Ιβάνκα και ο Έρικ. Ήταν τόσο περήφανη γι’ αυτούς, όπως όλοι ήμασταν τόσο περήφανοι γι’ αυτήν. Αναπαύσου εν Ειρήνη, Ιβάνα.»

Πριν παντρευτεί τον Τραμπ, η Ιβάνα ήταν το μοναχοπαίδι της Μαρί, τηλεφωνήτριας και του Μίλος, μηχανικού που πέθανε το 1990. Γεννήθηκε στη Μαρί Ζελνίτσκοβα στο Ζλιν, μια μικρή εργοστασιακή πόλη στην τότε κομμουνιστική Τσεχοσλοβακία. Λάτρευε το σκι και μάλιστα συμμετείχε σε αγωνιστικές διοργανώσεις, για να γίνει τελικά μέλος της εθνικής ομάδας σκι. «Όταν κατεβαίνεις ένα βουνό με 80 μίλια την ώρα, δεν μπορείς να βασιστείς στη μαμά ή στον μπαμπά», είχε πει στο παρελθόν στο περιοδικό People. «Πρέπει να βασίζεσαι μόνο στην Ιβάνα». Η αγάπη της για το άθλημα ήταν τόσο μεγάλη που η Ιβάνα αποφοίτησε μάλιστα με μεταπτυχιακό στη φυσική αγωγή από το Πανεπιστήμιο του Καρόλου στην Πράγα. Παντρεύτηκε τον Αυστριακό σκιέρ Alfred Winklmayr για να αποκτήσει, σύμφωνα με πληροφορίες, ένα δυτικό διαβατήριο αμέσως μετά. Ωστόσο, οι δυο τους θα χώριζαν αργότερα και η Ιβάνα θα κατέληγε να συναντήσει τον Τραμπ στο Μόντρεαλ ενώ ήταν εκεί για μόντελινγκ. Θα παντρεύονταν εννέα μήνες αργότερα.

Καθ’ όλη τη διάρκεια του γάμου της με τον Ντόναλντ Τραμπ, η Ιβάνα τράβηξε την προσοχή των μέσων ενημέρωσης όσο και ο σύζυγός της. Κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1980, το ζευγάρι ήταν μέρος της ελίτ. Στην πραγματικότητα, της Ivana άρεσε να καυχιέται ότι «σε πενήντα χρόνια, θα είμαστε οι Rockefellers», σύμφωνα με μια αναφορά των New York Times. Η Ivana περιγράφεται συχνά ως άτομο που προσανατολίζεται στη λεπτομέρεια και ως εργασιομανής και συνεργάστηκε μαζί με τον Donald Trump σε πολλά από τα πρώτα έργα του, όπως η ανάπτυξη του Trump Tower στο Μανχάταν και του καζίνο Trump Taj Mahal στο Atlantic City, N.J.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments