Focus

Ricky Martin: Πόσο πιθανόν είναι να τον δούμε στη φυλακή λόγω εγκλήματος αιμομιξίας;

Ricky Martin: Πόσο πιθανόν είναι να τον δούμε στη φυλακή λόγω εγκλήματος αιμομιξίας;

Πηγή Φωτογραφίας: People en Espanol

Ricky Martin: Ανιψιός του τραγουδιστή τον κατηγορεί για αιμομιξία.

Αντιμέτωπος με κατηγορίες “σωματικών και ψυχολογικών επιθέσεων” βρίσκεται ο Ricky Martin από μέλος της οικογενείας του, αφού ο 21χρονος ανιψιός του Πορτορικανού performer τον κατηγορεί για αιμομιξία. Πρόκειται για την δεύτερη καταγγελία σε βάρος του σε διάστημα λίγων εβδομάδων καθώς νωρίτερα στα μέσα του προηγούμενου μήνα βρέθηκε στο φως της δημοσιότητας ένα άλλο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας εναντίον του, το οποίο έλαβε χώρα στο Πουέρτο Ρίκο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ricky Martin (@ricky_martin)

Ο ανιψιός του Dennis Yadiel Sanchez καταγγέλλει πως διατηρούσε σχέση επτά μηνών με τον Ricky Martin, στην διάρκεια των οποίων δέχτηκε σεξουαλικές επιθέσεις

Όταν αποφάσισε, ωστόσο, να λήξει την μη φυσιολογική σχέση μεταξύ τους δύο μήνες νωρίτερα, ο τραγουδιστής αδυνατούσε να διαχειριστεί τον χωρισμό τους, με αποτέλεσμα να γίνει απειλητικός απέναντί του. Όπως εξηγεί, ο “θείος του βρέθηκε να περιπλανιέται τουλάχιστον τρεις φορές κοντά στο σπίτι του, καθώς βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών ουσιών”.

Από την πλευρά του ο δημοφιλής τραγουδιστής αρνείται οποιαδήποτε κατηγορία αιμομιξίας, με τον δικηγόρο του να κάνει λόγο για “απολύτως ψευδείς και κατασκευασμένες κατηγορίες”. Μιλώντας στην βρετανική Daily Mail εξήγησε πως ο Martin δεν σύναψε ποτέ ρομαντική σχέση με τον ανιψιό του, ενώ ισχυρίστηκε ότι το εν λόγω άτομο χρήζει ψυχιατρικής βοήθειας. Ξεκαθάρισε πως η αλήθεια θα λάμψει όταν η υπόθεση εκδικαστεί, με την διαλεύκανση των γεγονότων από τις δικαστικές αρχές. Να σημειωθεί πως έπειτα από τις κατηγορίες αιμομιξίας, ο τραγουδιστής βρίσκεται αντιμέτωπος με έως και 50 χρόνια φυλάκισης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments