Ελλάδα

Γιώργος Κιμούλης: Μηνύσεις κατά ηθοποιών και γιατρών

Γιώργος Κιμούλης: Μηνύσεις κατά ηθοποιών και γιατρών
Ο δικηγόρος του ηθοποιού, Βασίλης Καπερνάρος εξήγησε ότι η αγωγή εναντίον του ΣΕΗ έγινε για να προσβάλλουν την απόφαση διαγραφής του Γιώργου Κιμούλη από το Σωματείο

Με μηνύσει απαντά ο Γιώργος Κιμούλης εναντίον ηθοποιών και δύο γιατρών που κατέθεσαν εναντίον του για την υπόθεση του #metoo .

Ο δικηγόρος του ηθοποιού, Βασίλης Καπερνάρος μιλώντας στον Alpha εξήγησε ότι η αγωγή εναντίον του ΣΕΗ έγινε για να προσβάλλουν την απόφαση διαγραφής του Γιώργου Κιμούλη από το Σωματείο και στη συνέχεια μίλησε για τις μηνύσεις που ετοιμάζουν με τον πελάτη του.

«Έχουν έρθει κάποιοι όψιμοι μάρτυρες που έχουν έρθει και έχουν πει την άποψή τους. Η άποψή τους όμως αυτή στηρίζεται σε ψέματα. Όσοι εκ των 20 όψιμων μαρτύρων κατέθεσαν εναντίον του Γιώργου Κιμούλη και διαπιστώσαμε ότι είναι δολίως ενεργούντες, καταθέσαμε μηνύσεις.

Έχουμε καταθέσει μηνύσεις και εναντίον δυο γιατρών για ψευδείς καταθέσεις αλλά και σε ηθοποιούς. Οι ηθοποιοί αυτοί έχουν καταθέσει για τη δική ως μάρτυρες που γνώριζαν υποτίθεται κάποια πράγματα γεγονός που δεν ισχύουν. Έχουμε στοιχεία που αποδεικνύουν ότι δεν ισχύουν αυτά τα πράγματα.

Υπάρχουν καλλιτέχνες που έχουν καταθέσει και υπέρ του Γιώργου Κιμούλη που όμως στην αρχή δεν ελήφθησαν υπόψιν. Ένας εξ αυτών είναι ο κύριος Τσακνής» είπε ο δικηγόρος του Γιώργου Κιμούλη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments