Focus

Μέλανι Γκρίφιθ: «Έχω μυαλό για μπίζνες και κορμί για αμαρτίες»

Μέλανι Γκρίφιθ: «Έχω μυαλό για μπίζνες και κορμί για αμαρτίες»

Πηγή Φωτογραφίας: Wallpapersdsc.net

Μέλανι Γκρίφιθ: Η εκκεντρική και επίσης διάσημη μητέρα της ηθοποιού είχε κομματάκι ανορθόδοξες απόψεις περί σωστής ανατροφής της κόρης της.

Υπήρξε για χρόνια σύζυγος του Αντόνιο Μπαντέρας δημιουργώντας ένα από τα πιο σέξι και εμβληματικά ζευγάρια του Χόλιγουντ. Η Μέλανι Γκρίφιθ με το εντυπωσιακό κορμί και τα φιλήδονα χείλη, μπορεί να αμφισβητήθηκε αρκετές φορές ως προς την υποκριτική της, αλλά η εμφάνισή της σε έκανε να ξεχνάς οτιδήποτε άλλο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MELANIE (@melaniegriffith)

“Έχω μυαλό για μπίζνες και κορμί για αμαρτίες” έλεγε στο “Working Girl” στην ταινία που την έκανε διάσημη σε όλο τον κόσμο με συμπρωταγωνιστή τον Χάρισον Φορντ. Όλοι μιλούσαν για την εντυπωσιακή ψηλή γυναίκα που ήρθε στο Χόλιγουντ για να μείνει, ενώ παράλληλα άρχισαν να ξεκοκαλίζουν το παρελθόν της. Παρελθόν το οποίο αν χαρακτήριζε κανείς… ανορθόδοξο, ίσως να μην ήταν υπερβολικός.

Μητέρα της η επίσης ηθοποιός και μούσα του Χίτσκοκ, Τίπι Χέντρεν, η οποία πρωταγωνίστησε στο εμβληματικό “Τα Πουλιά” μία από τις πιο κλασικές και ίσως καλτ ταινίες τρόμου.

Το γεγονός και μόνο ότι μεγάλωσε σε καλλιτεχνική οικογένεια, ίσως να ήταν αρκετό για μία ιδιαίτερη παιδική ηλικία. Ωστόσο δεν ήταν μόνο αυτό, μιας και μετά τον χωρισμό της Χέντρεν με τον πατέρα της Μέλανι, Πήτερ Γκρίφιν, μάνα και κόρη μετακομίζουν από τη Νέα Υόρκη στο Λος Άντζελες. Η Μέλανι ήταν μόλις 4 ετών. Εκεί λοιπόν τους δίνεται η ευκαιρία να φτιάξουν το σπιτικό που πάντα ονειρεύονταν: Με λιοντάρια, τίγρεις και ελέφαντες.

Οι δύο γυναίκες ζούσαν σε μία τεράστια έκταση, στην οποία φιλοξενούσαν άγρια ζώα, με τα οποία είχαν καθημερινή επαφή. Η ίδια η Γκρίφιθ δημοσίευσε πριν λίγα χρόνια φωτογραφίες στο Instagram, προκειμένου να κάνει γνωστή στον κόσμο την “ιδιαίτερη” παιδική της ηλικία!

Χρόνια μετά, η Χέντρεν η οποία ζει και βασιλεύει στα 91 της πια, θα δήλωνε:

“Μετανιώνω φρικτά που άφησα άγρια ζώα κοντά στην οικογένειά μου. Ήταν ό, τι πιο ηλίθιο έχω κάνει ποτέ” με την κόρη της να αναφέρει: “Ήταν όμορφες, επικίνδυνες και εντελώς τρελές εποχές. Είμαι ευγνώμον όμως γιατί με έκαναν πολύ δυνατή”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments