Ζώδια

Ερωτοσκόπιο σήμερα 20 Ιουλίου: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων

Ερωτοσκόπιο σήμερα 20 Ιουλίου: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Ερωτοσκόπιο σήμερα 20 Ιουλίου: Δείτε τις σημερινές πλανητικές προβλέψεις και για τα 12 ζώδια.

Κριός Ξεπερνάτε εμπόδια που βάζουν άλλοι στα όνειρά σας

Σας απασχολεί το επαγγελματικό και οικονομικό σας μέλλον. Οι ευθύνες και υποχρεώσεις στη δουλειά αλλά και οικονομικές εκκρεμότητες σας πιέζουν και πιθανόν να επηρεάζουν το κλίμα στο σπίτι και τις οικογενειακές σχέσεις.

Μεταξύ 18-20 Ιουλίου θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε λάθη, παγίδες από ψυχολογική πίεση και ανασφάλεια.

Το Σαββατοκύριακο 23 και 24 φέρνει χαρά, ευκαιρίες και αισιοδοξία.

Ταύρος Δώστε σημασία και προσοχή σε παλιά θέματα

Καλοκαίρι και όμως εσείς φιλοξενείτε τον Αρη, τον πλανήτη της δράσης, του ερωτισμού, αλλά και της έντασης, στο δικό σας ζώδιο και δεν μπορείτε να ηρεμήσετε. Ειδικά οι Ταύροι του Απρίλη και των αρχών Μαΐου καλύτερα να είστε πιο προσεκτικοί, μια και προβλήματα που είχαν προκύψει στην έκλειψη του Απρίλη επανέρχονται τώρα.

Οι μέρες μεταξύ 18 και 22 Ιουλίου μπορεί να λειτουργήσουν παραπλανητικά από γνωστούς και φίλους ή να προκύψει μία ανατροπή σε μία συμφωνία η συζήτηση. Κρατήστε χαμηλό προφίλ και κυνηγήστε τις ευκαιρίες 23 και 24 Ιουλίου.

Δίδυμοι Ακολουθήστε τη διαίσθηση και την έμπνευσή σας!

Η Κυριακή στις 17 ξεκινάει με όνειρα και φιλοδοξίες.

Αλλά τις επόμενες μέρες, 18-20, θα χρειαστεί να δείξετε υπομονή και διπλωματία, να είστε πιο προσεχτικοί και να αποφύγετε την ένταση. Φερθείτε συνετά στα οικονομικά που αφορούν και άλλους.

Χαμογελάστε, το πιο δημιουργικό Σαββατοκύριακο, γεμάτο ευκαιρίες και αισιοδοξία, έρχεται στις 23 και 24 Ιουλίου. Προβάλετε τα ταλέντα, τα χαρίσματά σας και λάμψτε!

Καρκίνος Στόχοι και σημαντικά πρόσωπα οδηγούν και καθοδηγούν

Η Αφροδίτη χαρίζει γοητεία και αρμονία μετά τις 21 Ιουλίου που οι δύσκολες όψεις απομακρύνονται και η αγάπη ξαναγυρνά.

Φερθείτε με σοφία και σύνεση και κρατήστε ισορροπίες αν θέλετε να παραμείνει μια σημαντική σχέση και συνεργασία (18 έως 20 Ιουλίου).

Λέων Καλωσορίστε τον Ηλιο και το δικό σας καλοκαίρι!

Η Κυριακή ευνοεί την επαφή σας με τα συναισθήματα και τις βαθύτερες επιθυμίες σας.

Θα χαμογελάσετε με την καρδιά σας, όταν ο Ηλιος, δικός σας κυβερνήτης, θα εγκαινιάζει τον μήνα των γενεθλίων σας και μία νέα αρχή από τις 23 Ιουλίου έως τις 22 Αυγούστου. Μαζί με τον Ερμή της επικοινωνίας, των πληροφοριών και των ταξιδιών -από τις 19 στο δικό σας ζώδιο- προετοιμάζει ένα νέο φωτεινό ξεκίνημα, γεμάτο χαρά, έρωτα και δημιουργία, που θα κορυφωθεί τον Αύγουστο!

Αποφύγετε λάθη και παγίδες και αντιμετωπίστε την ένταση στον επαγγελματικό και οικονομικό χώρο.

Παρθένος Κρατήστε το μυστικό σας χαρτί για το τέλος

Θα χρειαστεί να τακτοποιήσετε με προσεκτικές κινήσεις θέματα οικονομικών, φορολογικών, κληρονομικών υποθέσεων, αλλά και εργασιακές υποθέσεις ή εκκρεμότητες με δημόσιες υπηρεσίες. Ενα μελλοντικό σας σχέδιο, ταξίδι και οι σχέσεις σας με αγαπημένα σας πρόσωπα σας προβληματίζουν και θα χρειαστεί να κρατήσετε ισορροπίες. Μην παρασυρθείτε σε λάθη ή παγίδες άλλων. Εστιάστε από την Παρασκευή και κυρίως το Σαββατοκύριακο που θα μπορέσετε να απολαύσετε προσωπικές όμορφες στιγμές.

Ζυγός Οι στόχοι σας τελικά υλοποιούνται

Οι μακροχρόνιες σχέσεις της ζωής σας, προσωπικές και επαγγελματικές, σας απασχολούν και για λίγο μοιάζει να παγώνουν την αρμονία που τόσο πολύ χρειάζεστε με τους συνεργάτες, τον σύντροφο και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Προσέξτε όμως την επιρροή, 18-21 Ιουλίου, μην παρασυρθείτε σε διαμάχες στο επαγγελματικό ή το οικογενειακό σας περιβάλλον.

Τα καλύτερα θα έρθουν στο τέλος της εβδομάδας και τότε θα είναι πιο εύκολο να πετύχετε!

Σκορπιός Είστε ετοιμοπόλεμοι!

Είστε έτοιμοι να ξεπεράσετε εμπόδια και καθυστερήσεις, οικογενειακές υποθέσεις που μπορεί να μπλοκάρουν την καθημερινότητά σας αλλά και την επαγγελματική σας εξέλιξη. Μην αφήνετε τίποτα στην τύχη σε θέματα υγείας και εργασίας αλλά και δημόσιων υπηρεσιών.

Οι μέρες από 18-22 Ιουλίου κρύβουν παγίδες και θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε σημαντικές σχέσεις και συνεργασίες, είναι σημαντικό να οργανώσετε καλύτερα την καθημερινότητά σας, γιατί μία σημαντική ευκαιρία θα έρθει μετά τις 22 Ιουλίου και θα απογειώσει τις φιλοδοξίες και τους στόχους σας.

τολμήστε ένα μεγάλο όνειρό σας που θα σας ανοίξει μία δεύτερη ευκαιρία ζωής, επαγγελματική ή προσωπική.

Τοξότης Αδράξτε τις ευκαιρίες και κερδίστε όσα ονειρεύεστε

Ο δικός σας κυβερνήτης, Δίας, σε καρμική όψη με τον αυστηρό Κρόνο, θα φέρει δεύτερες σκέψεις για τα αγαπημένα σας πρόσωπα, τις σχέσεις σας και την επικοινωνία σας με άτομα του περιβάλλοντος. Ενα πιο τυχερό διάστημα, με ταξίδια και μία δεύτερη σημαντική ευκαιρία, ανοίγεται μπροστά σας από τις 22 Ιουλίου.

Αιγόκερως Μετά τη ρήξη, η αγάπη θυμίζει τι αξίζει!

Είναι σημαντικό να διατηρήσετε τη λογική και τη γνωστή ψυχραιμία σας γιατί κάποιες πιέσεις από 18-22 Ιουλίου θα σας θυμίσουν ότι πρέπει να υπολογίζετε την ομαδική δουλειά ή σημαντικά πρόσωπα, γνωριμίες και φίλους. Είναι σημαντικό να αποδείξετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα και στον ερωτικό σύντροφο ότι τα συναισθήματά σας είναι σταθερά και ειλικρινή απέναντί τους.

Διατηρήστε την ειλικρίνειά σας και αποφύγετε παγίδες και σχόλια.

Ακολουθήστε τη φωνή της διαίσθησης, χαρείτε το καλοκαίρι, ταξιδέψτε και σύντομα θα ξαναβρείτε τα όνειρα και την ενέργεια που αναζητάτε.

Υδροχόος Θα χρειαστεί να κερδίσετε την εμπιστοσύνη σημαντικών ατόμων

Θέλετε να έχετε συμμάχους στο πλευρό σας και συνεργάτες. Θα πρέπει να τους πείσετε για την ειλικρίνεια και την ωριμότητά σας.

Ο Ερμής, πλανήτης της επικοινωνίας και των ταξιδιών, και ο Ηλιος δίνουν έμφαση σε μακροχρόνιες σχέσεις, προσωπικές και επαγγελματικές. Από 19-22 Ιουλίου η ένταση δυναμώνει στον χώρο του σπιτιού, της επαγγελματικής στέγης και προκαλεί δυσαρμονία στις οικογενειακές σχέσεις.

Μη φοβάστε τις αλλαγές, οδηγούν σε μία νέα αρχή. Οι πιο τυχερές ημερομηνίες ξεκινάνε στο τέλος της εβδομάδας.

Ιχθύες Φερθείτε με ωριμότητα και διπλωματία

Η επικοινωνία σας και οι σκέψεις σας είναι σε μία διαδικασία αλλαγής αλλά και έντασης. Είναι σημαντικό να αναθεωρήσετε λάθη από το παρελθόν για να μην τα επαναλάβετε.

Η Κυριακή 17 Ιουλίου δίνει έμπνευση και όμορφες στιγμές, γεμάτες έρωτα, αγάπη και δημιουργία. Η καθημερινότητα όμως από 18-21 Ιουλίου σε μία ομαδική δουλειά ή με σημαντικές γνωριμίες και σχέσεις κρύβει πολλές απαιτήσεις και απαιτεί λεπτούς ελιγμούς. Η διπλωματία θα χρειαστεί, αν θέλετε πραγματικά να πετύχετε στόχους αλλά και την αρμονία στις σχέσεις σας. Από την Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο κάτι αρχίζει να αλλάζει προς το καλύτερο!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments