Διεθνή

Γκουίνεθ Πάλτροου: «Δεν μου λείπει καθόλου η υποκριτική αλλά θα επέστρεφα για την μαμά μου»

Γκουίνεθ Πάλτροου: «Δεν μου λείπει καθόλου η υποκριτική αλλά θα επέστρεφα για την μαμά μου»

Πηγή Φωτογραφίας: i-D Magazine - VICE- Vanity Fair

Γκουίνεθ Πάλτροου: Η υπόσχεση που έδωσε στη μαμά της πριν πεθάνει

Η Γκουίνεθ Πάλτροου είναι μια πολύ γνωστή ηθοποιός που έχει κερδίσει Όσκαρ, Χρυσή Σφαίρα και Έμμυ Primetime. Έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές ταινίες, συμπεριλαμβανομένου του The Talented Mr. Ωστόσο, δεν της λείπει ο ενθουσιασμός στο Χόλιγουντ. ουτε στο ελαχιστο.

Όταν ρωτήθηκε αν της λείπουν τα ταξίδια, τα γυρίσματα μιας ταινίας και οτιδήποτε άλλο συνεπάγεται σε αυτό που την ώθησε να γίνει σταρ του σινεμά, η 49χρονη ηθοποιός έκανε την αποκάλυψη σε συνέντευξη στο NBC.

View this post on Instagram

A post shared by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow)

“Δεν ξέρω. Δεν μου λείπει καθόλου», ισχυρίζεται. «Αισθάνομαι απίστευτα τυχερή που είχα την ευκαιρία να το κάνω, και θα το ξανακάνω κάποια στιγμή, είμαι σίγουρη. Η ομάδα με πιέζει επίσης να παίξω σε μια ταινία, αλλά μου αρέσει πολύ αυτό που κάνω τώρα»

Το 2019, η Πάλτροου έκανε την τελευταία της εμφάνιση σε μια σημαντική κινηματογραφική ταινία όταν επέστρεψε στην οθόνη για να παίξει τον αξιαγάπητο Pepper Potts στο Avengers: Endgame. Εμφανίστηκε επίσης στη σειρά του Netflix The Politician που δημιουργήθηκε από τον σύζυγό της Brad Falchuk. Ως Διευθύνουσα Σύμβουλος και ιδρύτρια της εταιρείας lifestyle της, Gооp. Η επιχειρηματίας έχει δύο εφήβους, τον γιο της Mоses, 16, και την κόρη της Apple, 18, με τον πρώην σύζυγό της, Chris Martin.

(Original Caption) Gwyneth Paltrow received an Oscar for best actress for ‘Shakespeare in Love’. (Photo by Frank Trapper/Corbis via Getty Images)

Η Gооp ιδρύθηκε από την Paltrow το 2008 και από τότε έχει εξελιχθεί σε ένα εμπορικό σήμα 250 εκατομμυρίων δολαρίων. Ενώ ορισμένα από τα προϊόντα της, όπως το κερί “This Smells Like My Vagina”, έχει κάνει πάταγο στην αμερικάνικη αγορά.

Ενώ η Paltrow αναμφίβολα απολαμβάνει τον ρόλο της ως το πρόσωπο του brand, δεν αποκλείει εντελώς την επιστροφή στη μεγάλη σκηνή.

«Δεν ονειρεύομαι καθόλου τη βιομηχανία του κινηματογράφου, αλλά… υποσχέθηκα στη μητέρα μου ότι θα ξανα έπαιζα σε μια παράσταση πριν πεθάνω», λέει. Κάποια στιγμή, λοιπόν, θα εκπληρώσω αυτήν την υπόσχεση.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments