Lifestyle

Suri Cruise: Η πιο καλοντυμένη 16χρονη στην Νέα Υόρκη

Suri Cruise: Η πιο καλοντυμένη 16χρονη στην Νέα Υόρκη

Πηγή Φωτογραφίας: Trend Fool

Suri Cruise: Η κόρη των Katie Holmes και Tom Cruise φωτογραφήθηκε στους δρόμους της Νέας Υόρκης με casual outfit.

Η καλύτερη συμβουλή που άκουσα ποτέ, ωστόσο δεν ακολούθησα όπως θα έπρεπε, ήταν να μην βιαστώ να μεγαλώσω. Μια βόλτα στα social media θα σε πείσει πως πλέον κανένα παιδί δεν φέρεται όπως αρμόζει στην ηλικία του, καθώς η νέα γενιά προσπαθεί να μπει στα προβλήματα από πολύ νωρίς.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Suri Cruise Holmes 🔵 (@suricruise_sc)

Σε αντίθεση με τη Suri Cruise, η οποία, αν και κόρη δύο μεγάλων celebrities, μοιάζει να είναι η τελευταία των Μοϊκανών, αφού φέρεται και ντύνεται σαν μία πραγματική 16χρονη.

Αν και πέρασαν προ πολλού οι εποχές που φορούσε φιόγκους στα μαλλιά της, η Cruise έχει υιοθετήσει ένα στιλ σαν της μητέρας της, με casual outfits που ταιριάζουν απόλυτα στην ηλικία της. Άλλωστε, η πρόσφατη εμφάνισή της στους δρόμους της Νέας Υόρκης το αποδεικνύει.

Πιο αναλυτικά, ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε να φορά ένα καλοκαιρινό λευκό φόρεμα, το οποίο συνδύασε με το staple κάθε εφήβου (και όχι μόνο) που δεν είναι άλλο από το ζευγάρι παπουτσιών converse.

Η Suri Cruise μοιάζει να μην έχει καμία σχέση με τα υπόλοιπα κορίτσια της ηλικίας της και δη celebrity, αφού τις περισσότερες φορές βγαίνει έξω χωρίς ίχνος μακιγιάζ, ενώ σπάνια φορά ρούχα σχεδιαστών που “το φωνάζουν”. Συνήθως, οι παπαράτσι τη φωτογραφίζουν ενώ βγάζει βόλτα τον σκύλο της ή ενώ συναντά τη μητέρα της, Katie Holmes, και τις φίλες της.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments