Πολιτική

Απάντηση Οικονόμου στον Τσίπρα: Η ώρα των απολογισμών και των συγκρίσεων θα έρθει αργότερα

Απάντηση Οικονόμου στον Τσίπρα: Η ώρα των απολογισμών και των συγκρίσεων θα έρθει αργότερα

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Απάντηση Οικονόμου στον Τσίπρα: Απάντηση σε όλα δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ από την Παλλήνη έδωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Γιάννης Οικονόμου.

Απάντηση σε όλα δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ από την Παλλήνη έδωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Γιάννης Οικονόμου. “Η ώρα των απολογισμών και των συγκρίσεων θα έρθει αργότερα” δήλωσε μεταξύ άλλων.

“Οι πυρκαγιές είναι μια από τις επιπτώσεις της σφοδρής κλιματικής κρίσης που πλήττει την ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου και την Ευρώπη. Οι άμεσες ζημιές και οι ευρύτερες επιπτώσεις τους είναι αναπόφευκτες, οπότε η Κυβέρνηση ούτε θριαμβολογεί, ούτε θεωρητικολογεί.

Μελετώντας προσεκτικά τα δεδομένα και την περσινή δυσάρεστη εμπειρία, φροντίσαμε εγκαίρως να οργανώσουμε σε νέα, αποτελεσματικότερη, βάση τόσο το σύστημα αποτροπής και αντιμετώπισης των πυρκαγιών, όσο και τον μηχανισμό αποζημίωσης των πολιτών και αποκατάστασης των ζημιών. Με περισσότερα υλικά μέσα, με περισσότερες ανθρώπινες δυνάμεις, με καλύτερο συντονισμό, για να μπορεί ο κρατικός μηχανισμός να ανταποκρίνεται όλο και καλύτερα σε ένα τεράστιο παγκόσμιο πρόβλημα. Τώρα είναι ώρα της προσπάθειας. Η ώρα των απολογισμών και των συγκρίσεων θα έρθει αργότερα” δηλώνει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Τσίπρας: Ο Μητσοτάκης να σταματήσει να θριαμβολογεί πάνω στην καμένη γη

Στο Ντράφι και την Παλλήνη, που βρέθηκαν στο μέτωπο της καταστροφικής πυρκαγιάς τις προηγούμενες ημέρες περιόδευσε το πρωί ο Αλέξης Τσίπρας. Βρέθηκε κοντά στους ανθρώπους που είδαν τις περιουσίες τους να καταστρέφονται και στην συνέχεια είχε σύσκεψη με τον δήμαρχο και τοπικούς φορείς. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία κάλεσε τον πρωθυπουργό να διπλασιάσει τις αποζημιώσεις στους πυρόπληκτους, και “να σταματήσει να θριαμβολογεί πάνω στην καμένη γη”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments