Ελλάδα

Ρούλα Πισπιρίγκου: Απολογείται σήμερα για την απόπειρα ανθρωποκτονίας της Τζωρτζίνας

Ρούλα Πισπιρίγκου: Απολογείται σήμερα για την απόπειρα ανθρωποκτονίας της Τζωρτζίνας

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείο Eurokinissi

Η απόπειρα ανθρωποκτονίας τοποθετείται χρονικά τον Απρίλιο του 2021, όταν το παιδί εισήχθη στο νοσοκομείο με σπασμούς κατά δήλωση της μητέρας του

Κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας αναμένεται να οδηγηθεί εκ νέου σήμερα προκειμένου να απολογηθεί η προφυλακισμένη Ρούλα Πισπιρίγκου στο πλαίσιο της νέας δίωξης που της ασκήθηκε για απόπειρα ανθρωποκτονίας της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας, την περίοδο που νοσηλευόταν στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο.

Η δίωξη για το δεύτερο κακούργημα που βαρύνει την 33χρονη, ασκήθηκε με βάση στα στοιχεία του φακέλου που έχει η Δικαιοσύνη στα χέρια της, για την πορεία της Τζωρτζίνας από νοσοκομείο σε νοσοκομείο μέχρι τελικά τον Ιανουάριο του 2022 να υποκύψει στην τοξική ουσία που φέρεται να της έδωσε η μητέρα της, η οποία προφυλακίστηκε κατηγορούμενη για ανθρωποκτονία

Η απόπειρα ανθρωποκτονίας τοποθετείται χρονικά τον Απρίλιο του 2021, όταν το παιδί εισήχθη στο νοσοκομείο με σπασμούς κατά δήλωση της μητέρας του.

Οι εξετάσεις που υποβλήθηκε η 9χρονη δεν επιβεβαίωσαν καμία παθολογική κατάσταση. Ωστόσο το παιδί στις 11 Απριλίου 2021 υπέστη καρδιοαπναπνευστική ανακοπή με την μητέρα να ειδοποιεί τους γιατρούς με τρόπο ,όπως αναφέρεται στην δικογραφία, μάλλον ιδιαίτερα ψύχραιμο για την σοβαρότητα της κατάστασης. Το συμβάν αντιμετωπίστηκε, όταν νοσοκόμα είδε την Τζωρτζίνα μελανιασμένη και σήμανε συναγερμό στους γιατρούς.

Οι γιατροί την επανέφεραν ύστερα από 50 λεπτά αλλά το παιδί είχε υποστεί υποξική ισχαιμική εγκεφαλοπάθεια με αποτέλεσμα να καταστεί παραπληγική.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου ερευνάται αν είχε εμπλοκή στους θανάτους και των άλλων δύο παιδιών της

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments