Πολιτισμός

Η ιστορία πίσω από την εμβληματική Chanel Boy

Η ιστορία πίσω από την εμβληματική Chanel Boy

Πηγή Φωτογραφίας: 2sao- etoile-luxuryvintage.com

Η τσάντα είναι σχεδιασμένη από τον Karl Lagerfeld και είναι εμπνευσμένη από μια κορδέλα φυσιγγίων, η οποία είναι φτιαγμένη για να κρέμεται από τους κυνηγούς.

Η Chanel Boy Bag κυκλοφόρησε μόλις το 2011, αλλά γρήγορα έγινε μια από τις αληθινές εμβληματικές τσάντες του γαλλικού οίκου μόδας. Η τσάντα είναι σχεδιασμένη από τον Karl Lagerfeld και είναι εμπνευσμένη από μια κορδέλα φυσιγγίων, η οποία είναι φτιαγμένη για να κρέμεται από τους κυνηγούς.

View this post on Instagram

A post shared by DESIGNER COMMUNITY (@designercommunity)

Η Gabrielle “Coco” Chanel χρησιμοποιούσε ανδρικά εσώρουχα για να φτιάξει φορέματα, είχε μια αγορίστικη συμπεριφορά. Το πήρε από τον Boy Capel, τον πιο σημαντικό άνθρωπο στη ζωή της με τον οποίο είχε μακροχρόνια σχέση. Αυτή είναι η ιστορία του ονόματος «Boy bag».

Το σχέδιο της τσάντας

Η τσάντα είναι φτιαγμένη για να τη φοράτε ως τσάντα ώμου ή ως τσάντα χιαστί. Σε αντίθεση με την τσάντα 2,55 της Chanel, η τσάντα Boy είναι πιο ογκώδης. Λόγω της μοντέρνας εμφάνισης, των λεπτομερειών και του χοντρού χερούλι της αλυσίδας, η τσάντα έγινε πολύ δημοφιλής στον κόσμο της μόδας. Χαρακτηρίζεται από την κλειδαριά από τούβλα lego και σε αντίθεση με την Classic Flap τσάντα, μια τσάντα Chanel Boy έχει υφασμάτινη επένδυση αντί για δερμάτινη φόδρα.

Τα μεγέθη της Chanel Boy Bag

Η τσάντα Boy διατίθεται σε τρία μεγέθη: small, medium και large. Η μικρή τσάντα μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως τσαντάκι, το μεσαίο μέγεθος είναι καλό για καθημερινή χρήση και το μεγάλο μοντέλο είναι για όλους όσους θέλουν να κουβαλούν τη ζωή τους μαζί τους. Εκτός από τα διαφορετικά μεγέθη, η τσάντα Boy διατίθεται σε πολλά διαφορετικά υλικά και χρώματα. Υπάρχουν αρκετές επιλογές για όλους!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments