Αθλητισμός

Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο Μέντες πρότεινε «φιλικό διαζύγιο» με τη Γιουνάϊτεντ

Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο Μέντες πρότεινε «φιλικό διαζύγιο» με τη Γιουνάϊτεντ

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Κριστιάνο Ρονάλντο: Η ένταση στις σχέσεις των διοικούντων την Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ και τον Κριστιάνο Ρονάλντο, παραμένει στα... κόκκινα

Η ένταση στις σχέσεις των διοικούντων την Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ και τον Κριστιάνο Ρονάλντο, παραμένει στα… κόκκινα. Ο διάσημος Πορτογάλος, έχασε την περιοδεία της ομάδας στην Αυστραλία και στην Ταϊλάνδη, ξεκαθαρίζοντας πως θέλει μεταγραφή για μία ομάδα που θα παίξει στο νέο Champions League, όμως οι «Κόκκινοι Διάβολοι», δεν σκοπεύουν να του κάνουν το… χατίρι.

Κατά συνέπεια, οι λύσεις που υπάρχουν δεν είναι πολλές. Κάτι που σημαίνει, πως είτε ο Ρονάλντο θα μείνει στο Μάντσεστερ, είτε θα παραχωρηθεί ως δανεικός για μια σεζόν σε σύλλογο που συμμετέχει στην κορυφαία διοργάνωση. Σε αυτήν την περίπτωση, όμως, απαιτείται η ανανέωση του συμβολαίου του για μία χρονιά, δεδομένου ότι το ισχύον συμβόλαιο, λήγει το καλοκαίρι του 2023.

Σύμφωνα με την αγγλική εφημερίδα «Daily Mail», ο Ζόρζε Μέντες, ο εκπρόσωπος του πεντάκις κατόχου της «Χρυσής Μπάλας», έχει προτείνει να λυθεί το συμβόλαιο του έμπειρου επιθετικού, έναν χρόνο πριν από την λήξη του, κάτι που θα επέτρεπε ένα «φιλικό διαζύγιο», ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Εάν συμβεί αυτό, ο CR7 θα είναι ελεύθερος να επιλέξει τον μελλοντικό του προορισμό και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα απαλλαγεί από τον «κολοσσιαίο» μισθό του, που είναι 430.000 ευρώ την εβδομάδα, ή περίπου 1,75 εκατ. ευρώ τον μήνα. Ωστόσο, οι υπεύθυνοι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν φαίνεται να βλέπουν αυτό το ενδεχόμενο με θετικό «μάτι», καθώς ο Ερικ Τεν Χαγκ, έχει δηλώσει κατ’ επανάληψη, ότι υπολογίζει τον Ρονάλντο στον βασικό σχεδιασμό ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ζήτησε ανανέωση και δανεισμό

Το μέλλον του Κριστιάνο Ρονάλντο συνεχίζει να είναι μια από τις «σαπουνόπερες» στο φετινό μεταγραφικό παζάρι, μιας και οι απαιτήσει που έχει είναι αρκετά συγκεκριμένες, αλλά όλα “μπλοκάρουν” στο οικονομικό.

Ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής επέστρεψε στις προπονήσεις της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την Τρίτη (26/7) μετά από τρεις εβδομάδες απουσίας για «προσωπικούς λόγους» και, κατά την επιστροφή του, συνοδευόταν από τον ατζέντη του, Ζόρζε Μέντες. Οι δύο άνδρες είχαν συνάντηση με αξιωματούχους των «Κόκκινων Διαβόλων» και τον τεχνικό τους, Έρικ τεν Χαγκ, για να μεταφέρουν την ιδέα της αποχώρησης του CR7 από τον αγγλικό σύλλογο.

Όπως ανέφερε ο ρεπόρτερ του Deportes COPE, Χάβι Γκόμεθ, σε αυτή τη συνάντηση, ο Μέντες ζήτησε από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να ανανεώσει τη συνεργασία με τον Ρονάλντο και, ως αντάλλαγμα, να τον αφήσει να φύγει αυτή την αγωνιστική περίοδο ως δανεικός, αφού επιθυμία του Πορτογάλου είναι να παίξει στο Champions League για τουλάχιστον μία ακόμη σεζόν.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments