Πολιτική

Υπουργείο Εσωτερικών: Οι πραγματικοί αριθμοί τορπιλίζουν το αφήγημα του ΣΥΡΙΖΑ για τους μετακλητούς

Υπουργείο Εσωτερικών: Οι πραγματικοί αριθμοί τορπιλίζουν το αφήγημα του ΣΥΡΙΖΑ για τους μετακλητούς

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Ανακοίνωση σχετικά με τα όσα δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ για τους μετακλητούς υπαλλήλους εξέδωσε το υπουργείο Εσωτερικών.

Ανακοίνωση σχετικά με τα όσα δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ για τους μετακλητούς υπαλλήλους εξέδωσε το υπουργείο Εσωτερικών. Το αρμόδιο υπουργείο επισημαίνει πως ” Οι πραγματικοί αριθμοί τορπιλίζουν το αφήγημα του ΣΥΡΙΖΑ για τους μετακλητούς”.

Ολόκληρη η ανακοίνωση

Με αφορμή τους ψευδείς ισχυρισμούς του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα αναφορικά με τον αριθμό των μετακλητών υπαλλήλων επισημαίνονται τα εξής: Παρά το γεγονός ότι το ζήτημα των μετακλητών υπαλλήλων της Κυβέρνησης έχει απαντηθεί επανειλημμένως και με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο, ο ΣΥΡΙΖΑ επιμένει να επενδύει αντιπολιτευτικά στα ψεύδη, τη συκοφαντία και τα fake news.

Ωστόσο, επειδή η αλήθεια των αριθμών είναι αμείλικτη, παρατίθεται για μία ακόμη φορά η εξέλιξη του αριθμού των μετακλητών υπαλλήλων όπως προκύπτει από τα επικαιροποιημένα στοιχεία του Μητρώου Μισθοδοτούμενων του Ελληνικού Δημοσίου. (apografi.gov.gr)

Σύμφωνα με αυτά, ο ΣΥΡΙΖΑ σχεδόν στο σύνολο της διακυβέρνησής του απασχολούσε σταθερά πάνω από 1.000 μετακλητούς υπαλλήλους, αριθμός ο οποίος τον Νοέμβριο του 2018 ξεπέρασε τους 1.080. Την ίδια στιγμή η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας διατηρεί αυτό τον αριθμό οριακά στους 1.000.

Παράλληλα, ο κ. Τσίπρας έφτασε στο σημείο να ισχυριστεί σκανδαλωδώς ότι ο αριθμός αυτός αυξάνεται μηνιαίως κατά 50. Ένας απλός πολλαπλασιασμός του αυθαίρετου αυτού αριθμού με τους μήνες διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας αρκεί για να καταδείξει και να καταρρίψει το τεράστιο αυτό ψεύδος.

Τέλος, στον ΣΥΡΙΖΑ επιμένουν να χρεώνουν στην Κυβέρνηση τον αριθμό των μετακλητών υπαλλήλων των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης, προκειμένου το άθροισμα να εξυπηρετεί το αφήγημα τους.

Δήμαρχοι που εξελέγησαν με τη στήριξη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης προσλαμβάνουν μετακλητούς υπαλλήλους και, σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ, αυτοί θα πρέπει να χρεώνονται στην Κυβέρνηση.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments