Focus

Ο Λίαμ Νίσον δεν περίμενε ποτέ να ορίσει την καριέρα του

Ο Λίαμ Νίσον δεν περίμενε ποτέ να ορίσει την καριέρα του
Το «Taken» ήταν ένα ατύχημα. Ποτέ δεν εστίασα στο «Ω, θα ήθελα να κάνω ταινίες δράσης». Δεν ήταν πραγματικά στα σχεδιά μου. Το διάβασα και απλώς σκέφτηκα: «Θα ήταν υπέροχο. απλά κάνεις παρέα με κασκαντέρ κάθε μέρα και δέρνεις τύπους». Πίστευα ότι θα ήταν απευθείας σε βίντεο και αυτό δεν ήταν πρόβλημα».

Ο Liam Neeson μπορεί να έχει ένα πολύ συγκεκριμένο σύνολο δεξιοτήτων, αλλά σίγουρα δεν είναι διορατικός. Ο ακατέργαστος αστέρας του franchise “Balls-to-the-wall” “Taken” παραδέχεται εύκολα ότι δεν είχε ιδέα ότι η πρώτη ταινία θα τον έκανε νούμερο ένα ή ότι θα έφερνε πόμενες ταινίες και θα τον έκανες  ήρωσα δράσης σταρ. Σύμφωνα με τον Neeson, ήταν όλα μια τεράστια έκπληξη, μια έκπληξη που θα κέρδιζε εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια. Που είναι πραγματικά το καλύτερο είδος έκπληξης.

Σε μια συνέντευξη στο Entertainment Weekly για τον εορτασμό της 10ης επετείου του “Taken”, ο Neeson είπε ότι πίστευε ότι η δράση του Pierre Morel δεν θα έφτανε καν στους κινηματογράφους:

View this post on Instagram

A post shared by LIAM NEESON FAN (@liam.neesonn.original)

Το «Taken» ήταν ένα ατύχημα. Ποτέ δεν εστίασα στο «Ω, θα ήθελα να κάνω ταινίες δράσης». Δεν ήταν πραγματικά στα σχεδιά μου. Το διάβασα και απλώς σκέφτηκα: «Θα ήταν υπέροχο. απλά κάνεις παρέα με κασκαντέρ κάθε μέρα και δέρνεις τύπους». Πίστευα ότι θα ήταν απευθείας σε βίντεο και αυτό δεν ήταν πρόβλημα». Όταν το περιγράφεις έτσι, να κάνεις παρέα με κασκαντέρ και να χτυπάς τους ολοκαίνουργιους φίλους σου κασκαντέρ, ακούγεται σαν μια καταραμένη στιγμή. Φυσικά, ο Neeson έφερε κάτι περισσότερο από έναν πόνο για να έχει κασκαντέρ σαν αυτόν στο «Taken». Πείτε ό,τι θέλετε για την υπερβολική πλοκή της ταινίας, αλλά το ήρεμο χάρισμα του Neeson κάνει διπλό χρόνο εδώ. Μπορεί να φαίνεται σαν εντελώς μανιακός (γιατί είναι), αλλά εξακολουθείτε να θέλετε να είναι και ο μπαμπάς σας. Είναι περίπλοκο!

Αλλά ξέρετε τι δεν ήταν περίπλοκο; Η απόφαση να γίνει το «Taken 2» (και το «Taken 3») μετά την πρώτη ταινία απέφερε 226,8 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως. Ωστόσο, ο Λίαμ Νίσον δεν συνειδητοποίησε ότι η πρώτη ταινία θα άλλαζε εντελώς την κρυφή μνήμη του Χόλιγουντ και θα τον έγραφε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ως ήρωΜου άρεσε τόσο πολύ που έκανα την πρώτη ταινία «Taken». Δεν είχα ιδέα ότι θα οδηγούσε σε άλλες ταινίες και άλλα σενάρια δράσης. Άρχισαν να μου στέλνουν σενάρια δράσης και θα έβλεπες το «Κορυφαίος άνδρας, ηλικίας 37» διαγραμμένο και «τέλη δεκαετίας του ’40, αρχές δεκαετίας του ’50» αντί για αυτό. Νιώθω πολύ προνομιούχος και λίγο ένοχος. Έχω σκηνές τσακωμού με αγόρια τα μισά μου χρόνια και δεν μπορώ να σταματήσω να γελάω. Είναι απλά τόσο ανόητο σε ένα επίπεδο και πολύ διασκεδαστικό σε άλλο». Αν και, δεν αποτελεί μεγάλη έκπληξη το γεγονός ότι ο Neeson βρέθηκε τελικά να διευθύνει τεράστια franchises δράσης, δεδομένου ότι το βιογραφικό του περιλαμβάνει ερασιτεχνική πυγμαχία. Ωστόσο, χαίρομαι που πέτυχε για τον Neeson, τον εντελώς ανεξάρτητο πατέρα δράσης στον κόσμο. Υποθέτω ότι είναι σωστό ένα καθυστερημένο “Happy Father’s Day”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments