Lifestyle

Η Jennifer Aniston δεν ξεχνάει ποτέ τους φίλους της

Η Jennifer Aniston δεν ξεχνάει ποτέ τους φίλους της

Πηγή Φωτογραφίας: Plus Radio 102.6

Με αφορμή, λοιπόν, τα 59α γενέθλια της Kudrow, στις 30 Ιουλίου, η Aniston μοιράστηκε δημόσια τις ευχές της με stories που ανέβασε στο Instagram.

Η Jennifer Aniston και η Lisa Kudrow γνωρίστηκαν στο πλατό της τηλεοπτικής σειράς “Τα φιλαράκια” που τις έκανε διάσημες σε όλο τον πλανήτη. Σε αντίθεση με ό,τι συμβαίνει συνήθως σε τηλεοπτικά και κινηματογραφικά πλατό, οι δυο συμπρωταγωνίστριες, μαζί με την τρίτη της παρέας την Courteney Cox, ήρθαν πολύ κοντά, έγιναν φίλες και διατήρησαν τη φιλία τους και μετά την ολοκλήρωση της επιτυχημένης σειράς.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Friends_Edits (@editsx180)

Με αφορμή, λοιπόν, τα 59α γενέθλια της Kudrow, στις 30 Ιουλίου, η Aniston μοιράστηκε δημόσια τις ευχές της με stories που ανέβασε στο Instagram. Το πρώτο story είναι μια κοινή τους φωτογραφία από τα People’s Choice Awards του 2003 που η Aniston συνόδευσε με τη λεζάντα “Χαρούμενα γενέθλια”, η δεύτερη είναι ένα GIF από στιγμιότυπο της σειράς “Τα Φιλαράκια” στο οποίο η Aniston γράφει “σ’ αγαπώ”, ενώ το τρίτο είναι ένα πιο πρόσφατο στιγμιότυπο ανάμεσα στις δύο ηθοποιούς, όπου η Aniston δίνει ένα φιλί στο μέτωπο της Kudrow.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments