Focus

Η Angelina Jolie προειδοποίησε κρυφά τον Johnny Depp να μην παντρευτεί την Amber Heard

Η Angelina Jolie προειδοποίησε κρυφά τον Johnny Depp να μην παντρευτεί την Amber Heard

Πηγή Φωτογραφίας: Hollywood Life

Η Angelina Jolie έκανε μια ιδιωτική κουβέντα με τον Johnny Depp για την Amber Heard στα γυρίσματα της ταινίας The Tourist το 2010.

Η σταρ του Χόλιγουντ Αντζελίνα Τζολί φέρεται να προειδοποίησε τον φίλο της Τζόνι Ντεπ για την σχέση του με την ηθοποιό Άμπερ Χερντ. Το ζευγάρι συνεργάστηκε μαζί στην ταινία The Tourist το 2010. Η Amber Heard ισχυρίζεται ότι ο Johnny Depp την κατηγόρησε ότι κοιμόταν με τον πρώην σύζυγο της Angelina Jolie, Billy Bob Thornton.Η Amber Heard και ο Johnny Depp συναντήθηκαν για πρώτη φορά το 2009 στα γυρίσματα της ταινίας The Rum Diary.

Τελικά ξεκίνησαν να βγαίνουν το 2012, αφού ο Ντεπ χώρισε με την επί χρόνια σύντροφό του και μητέρα των παιδιών του, Βανέσα Παραντί.

Το 2014, το National Enquirer ανέφερε ότι η Angelina Jolie δεν αγαπούσε την Heard από την αρχή της σχέσης της με τον Depp. «Η Αντζελίνα Τζολί δίνει ρομαντικές συμβουλές στον παλιό φίλο Τζόνι Ντεπ προειδοποιώντας τον ότι μπορεί να κάνει μεγάλο λάθος παντρεύοντας την Άμπερ Χερντ», έγραφε.

Κατά τη διάρκεια της δίκης για συκοφαντική δυσφήμιση Ντεπ εναντίον Χερντ, η Χερντ ισχυρίστηκε ότι ο πρώην πρωταγωνιστής της στους Πειρατές της Καραϊβικής είχε σχέσεις με πολλούς άνδρες στο Χόλιγουντ. Αυτό περιελάμβανε και τον πρώην Μπίλι Μπομπ Θόρντον της Τζολί. Η Amber Heard διευκρίνισε ότι δεν κοιμόταν με κανέναν από τους άνδρες, συμπεριλαμβανομένου του πρώην συζύγου της Angelina Jolie.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments