Lifestyle

Ναταλία Γερμανού: «Τι είναι τα κανάλια; Γκόμενοι;»

Ναταλία Γερμανού: «Τι είναι τα κανάλια; Γκόμενοι;»

Πηγή Φωτογραφίας: www.okmag.gr

Ναταλία Γερμανού: «Δεν θα απαντήσω πόσες προτάσεις είχα γιατί το θεωρώ σαχλό, άκομψο και ανέντιμο να διαφημίζω τις προτάσεις μου»

Η Ναταλία Γερμανού έχει χτίσει τόσα χρόνια το δικό της όνομα στην ψυχαγωγία και έχει φέρει εις πέρας πολλά διαφορετικά projects στα 30 χρόνια που ασχολείται με τον χώρο της τηλεόρασης. Τα τελευταία χρόνια την παρακολουθούμε μέσα από τον Alpha και την εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» κάθε ΣΚ.

View this post on Instagram

A post shared by Natalia Germanou Official (@natalia_germanou)

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό «You Weekly» η παρουσιάστρια ρωτήθηκε για τις προτάσεις που δέχτηκε φέτος από άλλους σταθμούς.

«Χτύπησες πολύ ευαίσθητο σημείο, γιατί ενοχλούμαι πάρα πολύ όταν βλέπω ορισμένους που ενώ έχουν ένα ενεργό συμβόλαιο, διαφημίζουν τις προτάσεις που δέχονται. Πιστεύω ότι αυτά τα πράγματα δεν πρέπει να λέγονται και να δημοσιοποιούνται όταν θα έρθει η κατάλληλη στιγμή. Πρέπει εγώ δηλαδή να πω στον ALPHA “δείτε με και καμαρώστε τι καλή παρουσιάστρια έχετε;” Ξέρει σίγουρα το κανάλι αν έχει καλή παρουσιάστρια. Μήπως περιμένει για να με έχει ευχαριστημένη να δει αν με ζήτησαν από την Πέργαμο; Και τι με αυτό; Θα τους κάνω να ζηλέψουν; Μα τι είναι τα κανάλια; Γκόμενοι; Να ζηλέψει ο Κώστας που με θέλει και ο Αντρέας; Αυτά είναι σαχλαμάρες. Δεν θα σου απαντήσω επομένως πόσες προτάσεις είχα γιατί το θεωρώ σαχλό, άκομψο και ανέντιμο να διαφημίζω τις προτάσεις μου. Προτιμώ να τηρώ σιγήν ιχθύος μέχρι να φτάσει η ώρα να δημοσιοποιήσω κάτι που είναι ανακοινώσιμο», είπε χαρακτηριστικά η Ναταλία Γερμανού.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments