Focus

Τζέρι Χολ: Ο εθισμός της στο τσιγάρο και το κρασί την έκανε να χωρίσει από τον Ρούπερτ Μέρντοχ

Τζέρι Χολ: Ο εθισμός της στο τσιγάρο και το κρασί την έκανε να χωρίσει από τον Ρούπερτ Μέρντοχ

Πηγή Φωτογραφίας: BBC- Express Digest- PerthNow

«Η Τζέρι είναι μάλλον τεμπέλα, ενώ ο Μέρντοχ εξακολουθεί να είναι εργασιομανής όπως πάντα»

H είδηση για το χωρισμό της Τζέρι Χολ και του Ρούπερτ Μέρντοχ έκανε τον γύρο του κόσμου. Ο μεγιστάνας των media και το αλλοτινό σούπερ μόντελ ήταν παντρεμένοι εδώ και έξι χρόνια και ο ξαφνικός χωρισμός τους ήρθε ως κεραυνός εν αιθρία αν και η τελευταία κοινή δημόσια εμφάνιση του ζεύγους ήταν τον Αύγουστο του 2021.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του διεθνή Τύπου μια από τις βασικές αιτίες που οδήγησε το γάμο στο τέλος του ήταν η πολύ αγαπημένη συνήθεια της Τζέρι Χολ: Το κάπνισμα.

Όπως αναφέρει η Daily Mail o 91 ετών Μέρντοχ ενοχλείτο ιδιαίτερα από την εξάρτηση της 65χρονης συζύγου του από τη νικοτίνη. Ο ίδιος δεν καπνίζει και ο καπνός τον πειράζει.

Αυτόπτες μάρτυρές αναφέρουν πως όποτε η Τζέρι Χολ άναβε τσιγάρο- κάτι που, αλίμονο, συνέβαινε πολύ συχνά- απομακρυνόταν από κοντά της μέχρι να τελειώσει.

Η Τζέρι Χολ, πρώην σύντροφος του Μικ Τζάγκερ, δεν έκρυψε ποτέ την αγάπη της για το τσιγάρο: Σε μια συνέντευξή της το 2014 καυχήθηκε για την καλή της εικόνα εις πείσμα των κακών της συνηθειών: « Δείχνω αρκετά καλή αλλά καπνίζω, πίνω, μου αρέσει το κρασί, μου αρέσει το μαύρισμα στον ήλιο, πίνω καφέ…Κάνω όλα τα πράγματα που δεν πρέπει να κάνω».

Σύμφωνα με φίλους του ζευγαριού ο χωρισμός συνέβη πρόσφατα και εξέπληξε τον κύκλο τους, όπως εξήγησαν οικείοι τους στους New York Times.

Όπως ανέφεραν οι φίλοι τους στην εφημερίδα, αρχικά ο Μέρντοχ αφιέρωνε πολύ από το χρόνο του στην τέταρτη σύζυγό του, παραμερίζοντας μάλιστα και τον γιο του Lachlan τον οποίο έχει επιλέξει ως διάδοχο στην αυτοκρατορία του. Η Τζέρι Χολ ήταν ενθουσιασμένη από την αρρενωπότητα του, το γεγονός ότι είναι άλφα αρσενικό και συχνά έλεγε ότι αν και Αυστραλός, της θύμιζε τους άντρες από το Τέξας, όπου μεγάλωσε η ξανθιά καλλονή.

Τα πρώτα σημάδια έντασης στον γάμο ήρθαν όταν ο Μέρντοχ απαγόρευσε στην Χολ να λάβει μέρος στο ανέβασμα του «Πρωτάρη» στο West End στον ρόλο της κυρίας Ρόμπινσον, την οποία είχε υποδυθεί στο παρελθόν, επειδή θα έπρεπε να εμφανιστεί γυμνή επί σκηνής.

Η διαφορά ηλικίας είναι επίσης ένα δεδομένο που έπαιξε τον ρόλο του.

«Για έναν άνδρα 91 ετών, ο Ρούπερτ είναι σε εξαιρετική φόρμα, αλλά ακόμη και αυτός δεν μπορεί να τα βάλει με το χρόνο», είπε στην εφημερίδα ένας φίλος του ζευγαριού «Φοράει μαλακά παπούτσια, δεν του αρέσει να στέκεται όρθιος για πολύ ώρα και έχει εμμονή με την υγεία του. Και έχει αρχίσει να μην ακούει καλά.»

«Η Τζέρι είναι πολύ νεότερη και εξακολουθεί να της αρέσει να πηγαίνει σε πάρτι, να πηγαίνει στην παραλία, να διασκεδάζει. Και το να είναι η σύζυγος ενός μεγιστάνα του πλούτου δεν την διασκεδάζει τόσο. Το να γυρίζει τον κόσμο με το τζετ της εταιρείας για να είναι στο πλευρό του συζύγου της σε επαγγελματικές συναντήσεις μάλλον την κουράζει.

«Φυσικά της αρέσουν τα χρήματα και ο τρόπος ζωής της συζύγου ενός μεγιστάνα, όμως ένοιωθε ότι είχε αρχίσει να χάνει την ταυτότητά της.»

«Η Τζέρι είναι μάλλον τεμπέλα, ενώ ο Μέρντοχ εξακολουθεί να είναι εργασιομανής όπως πάντα. Έπειτα από το lockdown ο δεσμός του ζευγαριού είχε χάσει την αρχική του δυναμική.»

Η απόφαση της Τζέρι Χολ να επανεκκινήσει την καριέρα της στο μόντελινγκ – πρωταγωνίστησε σε μια καμπάνια για τον Yves Saint Laurent πέρυσι- επίσης δεν ενθουσίασε τον Μέρντοχ. Πολλοί εντυπωσιάστηκαν και από την απόφαση της να πάρει μέρος στην reality εκπομπή Antiques Road Trip.

«Είχε αρχίσει να φαίνεται ότι η Τζέρι έβρισκε συνέχεια πράγματα να κάνει προκειμένου να μην περνά πλέον τόσο πολύ χρόνο με τον 91χρονο Μέρντοχ.» λέει ένας γνωστός του ζευγαριού.

Οι τελευταίες πληροφορίες υποστηρίζουν ότι ήταν ο Μέρντοχ που πήρε την απόφαση να δώσει τέλος στο γάμο του με την Χολ και πως το ανακοίνωσε στην ίδια με γραπτό τηλεφωνικό μήνυμα.

Το ζευγάρι είχε κατά πάσα πιθανότητα υπογράψει προγαμιαίο συμφωνητικό το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες του Τύπου εξασφαλίζει δια βίου στην Τζέρι Χολ τον τρόπο ζωής με τον οποίον είναι εξοικειωμένη ως σύζυγος του Ρούπερτ Μέρντοχ. Το ύψος της περιουσίας του άλλωστε υπολογίζεται στα 14 δισεκατομμύρια λίρες.

Άγνωστο ωστόσο παραμένει το τι θα συμβεί με τα ακίνητα που απέκτησε μαζί το ζευγάρι, όπως το Γεωργιανής εποχής αρχοντικό αξίας 11.25 εκατομμυρίων λιρών κοντά στο Henley-on-Thames στο Oxfordshire, η έπαυλη Great Tew Manor στο Cotswolds και το αξίας 228 εκατομμυρίων λιρών ράντσο 340,000 στρεμμάτων κοντά στο Yellowstone Park στις ΗΠΑ.

Η Τζέρι Χολ απέκτησε τη δική της περιουσία από την καριέρα της ως μοντέλο και τα συμβόλαια της με brands όπως η Revlon. Έπαιξε μερικούς ρόλους στον κινηματογράφο και έπειτα από τον χωρισμό της από τον Μικ Τζάγγερ με τον οποίο απέκτησε 4 παιδιά, δυο γιους και δύο κόρες χωρίς ποτέ να παντρευτούν, ο τραγουδιστής των Rolling Stones της έδωσε 18 εκατομμύρια λίρες.

Όσο για τον Μέρντοχ έχει τέσσερα παιδιά, τρεις κόρες και δύο γιους από τους τρεις γάμους του που επίσης κατέληξαν σε διαζύγιο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments