Lifestyle

Κατερίνα Στικούδη: Η αξέχαστη εμφάνισή της χωρίς σουτιέν που έγραψε ιστορία

Κατερίνα Στικούδη: Η αξέχαστη εμφάνισή της χωρίς σουτιέν που έγραψε ιστορία

Πηγή Φωτογραφίας: instagram Stikoudi_Katerin

Η αξέχαστη εμφάνιση χωρίς σουτιέν που έγραψε ιστορία

Πανέμορφη, με χυμώδεις καμπύλες και αναλογίες που προκαλούν “πανικό”, η καλλονή με τα πολλά ταλέντα, μοντέλο, τραγουδίστρια, παρουσιάστρια, και πολλά άλλα με τα οποία καταπιάνεται κατά καιρούς, η Κατερίνα είναι μία κατηγορία από μόνη της και χωρίς ιδιαίτερο συναγωνισμό…

Η εξωτερική της εμφάνισή σε συνδυασμό με την προσωπικότητά της δημιουργούν ένα τέλειο συνδυασμό. Οι εμφανίσεις της “κολάζουν” …μοναδικές και ανεπανάληπτες που καταγράφονται ως …ιστορικές!

Δείτε ορισμένες από αυτές

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katerina Stikoudi (@stikoudikaterin)

H καλλίγραμμη Κατερίνα με τα πλούσια και θεαματικά προσόντα της έχει μαγέψει πολλά βλέμματα,με τις τολμηρές εμφανίσεις της, που δεν περιορίζονται μόνο στα τηλεοπτικά πλατό και το instagram.

Ωστόσο μια φωτογραφία της Κατερίνας Στικούδη χωρίς εσώρουχο έκανε τους πάντες να παραληρούν. Μπορεί να “κατέβασε” στροφές το τελευταίο διάστημα, λόγω των οικογενειακών υποχρεώσεων, αλλά παραμένει λαμπερή και ακαταμάχητη …

Δείτε τη φωτογραφία χωρίς σουτιέν που έγραψε ιστορία

Πρόσφατα η Κατερίνα Στικούδη μίλησε και για ένα τηλεοπτικό project που ήταν να κάνουν μαζί με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. «Παρουσιάζουμε τόσο ωραία πράγματα και με ρωτάτε πάλι για την εκπομπή που θα έκανα με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου», είπε η Κατερίνα Στικούδη.

Δείτε το βίντεο

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments