Ζώδια

Ερωτοσκόπιο σήμερα Κυριακή 7/8: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων

Ερωτοσκόπιο σήμερα Κυριακή 7/8: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Ερωτοσκόπιο σήμερα Κυριακή 7/8: Δείτε τις σημερινές πλανητικές προβλέψεις και για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ Αυτό το διήμερο θα έχει κάτι σημαντικό να σας μάθει, με έναν τρόπο που σίγουρα δεν θα σας αρέσει, γιατί όταν σας μειώνουν την δράση και την ελεύθερη βούληση, εσείς τα Άρια παιδιά νιώθετε ότι είστε σε φυλακή. Από την άλλη, η οικογένεια στηρίζει τις προσπάθειες σας.

ΤΑΥΡΟΣ Σίγουρα δεν είναι η καλύτερη περίοδος για να ηρεμήσετε, αλλά όλα για κάποιο λόγο γίνονται, όταν μάλιστα εμπλέκεται σε όλο αυτό ο δάσκαλος Κρόνος, που αργότερα θα τον ευγνωμονείτε. Μία μετακίνηση, αλλά με αρκετή προσοχή στον προγραμματισμό της, θα σας δώσει πολύ ικανοποίηση.

ΔΙΔΥΜΟΙ Νιώθετε έντονη ανησυχία για κάθε τι, κάνετε σπασμωδικές κινήσεις και σίγουρα τα πράγματα δεν είναι ήρεμα. Καλό είναι να μην περιμένετε από τους άλλους να στηρίξουν τα σχέδια σας, γιατί θα απογοητευτείτε, από το πόσο γρήγορα αλλάζουν διάθεση, απέναντι σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ Με την Αφροδίτη στο τρίτο δεκαήμερο σας, έχετε την επιθυμία, να απομακρυνθείτε από ότι σας έχει στεναχωρήσει. Από την άλλη, το φιλικό περιβάλλον, σας δημιουργεί έντονους προβληματισμούς και θα πάρετε μία απάντηση που δεν περιμένατε.

ΛΕΩΝ Αυτές τις μέρες καλύτερα είναι να κάνετε μία εποικοδομητική παύση σε σχέσεις, επαγγελματικά θέματα και σε ότι θέλει να σας εξαντλεί με πείσμα. Βοηθήστε τον εαυτό σας, κάνοντας ότι πραγματικά σας ευχαριστεί και σας δημιουργεί τα σταθερά σας, που τα έχετε μεγάλη ανάγκη αυτή την περίοδο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ Ίσως να έχετε κουραστεί αρκετά με την πίεση των επαγγελματικών σας υποχρεώσεων και ήρθε η στιγμή να περιφρουρήσετε καλύτερα τον οργανισμό σας και την ψυχική σας υγεία. Ανανεωθείτε την Κυριακή, με καλούς φίλους.

ΖΥΓΟΣ Για σας που έχετε γεννηθεί 15 – 16 Οκτωβρίου, προσοχή μεγάλη να δώσετε, στα οικονομικά σας. Είναι μία αρκετά δύσκολη περίοδος σε οικονομικές συναλλαγές και σε κάθε συμφωνία, με απώτερο σκοπό το κέρδος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ Η περίοδος αυτή σας δοκιμάζει από κάθε άποψη. Οι σχέσεις σας κουράζουν, η σας έχουν απογοητεύσει, ενώ η οικογένεια και οι στόχοι σας, έχουν αισθητά απομακρυνθεί, ή δεν έχετε πλέον διάθεση να εξηγείτε τα ευκολονόητα στους άλλους.

ΤΟΞΟΤΗΣ Με πολύ προσοχή να εκφράζετε τον λόγο σας, γιατί μπορεί άθελα σας να υποτιμήσετε τις προσπάθειες η το κύρος κάποιων, με αποτέλεσμα να υπάρξουν έντονοι διαπληκτισμοί, ή κακές σχέσεις με πρόσωπα από το περιβάλλον σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Η Αφροδίτη απέναντι από το δικό σας ζώδιο, θα σας δώσει μεγάλες συναισθηματικές εξάρσεις, αλλά από την άλλη η πραγματικότητα είναι πιο πεζή και κάπως σκληρή, με ότι έχετε προγραμματίσει, ή περιμένετε να συμβεί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ Αν πρέπει να αποφασίσετε τώρα για σημαντικά πράγματα στην ζωή σας, σίγουρα δεν είναι η πιο κατάλληλη στιγμή. Το καλύτερο που θα μπορούσατε να κάνετε αυτό το διήμερο, είναι να ξεκουραστείτε και να αφήσετε στην αναμονή, σχεδόν τα πάντα.

ΙΧΘΥΕΣ Η Αφροδίτη σχηματίζει μία πολύ βοηθητική όψη για σας, όπου τα συναισθήματα σας έχουν αποδέκτη. Από την άλλη, αποφύγετε λόγια και καταστάσεις που σας πιέζουν και αρκεστείτε στα απλά, αλλά πολύ όμορφα της ζωής, όπως την αγκαλιά ενός αγαπημένου σας ανθρώπου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments