Focus

Το Top Gun 2 μόλις έσπασε το χρυσό ρεκόρ απογοητεύοντας τον James Cameron

Το Top Gun 2 μόλις έσπασε το χρυσό ρεκόρ απογοητεύοντας τον James Cameron

Πηγή Φωτογραφίας: Tom Cruise

Το σίκουελ του Τομ Κρουζ «Top Gun: Maverick» μόλις έριξε τον «Τιτανικό» στη λίστα των εγχώριων εισιτηρίων όλων των εποχών, τώρα βρίσκεται στο #7

Ο «Τιτανικός» βυθίστηκε ξανά… επειδή το «Top Gun: Maverick» με πρωταγωνιστή τον μοναδικό Τομ Κρουζ μόλις ξεπέρασε τη θρυλική υπερπαραγωγή στη λίστα των μεγαλύτερων κερδοφόρων χρημάτων στην ιστορία του Χόλιγουντ.

View this post on Instagram

A post shared by Top Gun (@topgunmovie)

Το μεγάλο σίκουελ, το οποίο κυκλοφορεί από τον Μάιο, έχει πλέον διεκδικήσει την #7 θέση στις υψηλότερες πωλήσεις εισιτηρίων στην εγχώρια αγορά… φθάνοντας στα 662 εκατομμύρια δολάρια σε εισιτήρια, ξεπερνώντας το κλασικό του 1997 του Τζέιμς Κάμερον από περίπου 3 εκατομμύρια δολάρια στα 659 εκατομμύρια δολάρια.

Σύμφωνα με αναφορές, το “TG” κέρδισε 7 εκατομμύρια δολάρια αυτό το Σαββατοκύριακο … που μπορεί να ακούγεται σχετικά πενιχρό, αλλά αν σκεφτεί κανείς ότι βρίσκεται στην 11η εβδομάδα του στους κινηματογράφους αυτή τη στιγμή — αυτό είναι εντυπωσιακό.

View this post on Instagram

A post shared by Titanic (@titanicmovie)

Ενώ ο «Τιτανικός» βρίσκεται στο πίσω μέρος του Τομ, έχει πολλές άλλες ταινίες μπροστά του που έχουν κερδίσει πολύ περισσότερα χρήματα — συμπεριλαμβανομένων, εν καιρώ, το «Avengers: Infinity War» και το «Black Panther»,… συνολικές εσωτερικές μεταφορές 678 εκατομμυρίων δολαρίων και 700 εκατομμυρίων δολαρίων, αντίστοιχα.

Ωστόσο, είναι ένα απίστευτο επίτευγμα τόσο για τον Τομ όσο και για την Paramount — και αποδεικνύει ότι υπάρχει σίγουρα η επιθυμία των ανθρώπων να βγουν στους κινηματογράφους, ακόμη και σήμερα. Είναι απλώς πιο επιλεκτικοί, στο τι θα δουν αυτό είναι όλο.

Ο Τομ είναι ο βασιλιάς του κόσμου αυτή τη στιγμή, οπότε του δίνουμε συγχαρητήρια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments