Lifestyle

Κωνσταντίνα Μιχαήλ: Ανέβασε την θερμοκρασία με το καυτό σορτάκι της

Κωνσταντίνα Μιχαήλ: Ανέβασε την θερμοκρασία με το καυτό σορτάκι της

Πηγή Φωτογραφίας: Hello.gr

Κωνσταντίνα Μιχαήλ: Καλύπτει μόνο τα απαραίτητα

Η δημοφιλής  ηθοποιός, με την νέα φωτογραφία που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ενημέρωσε τους followers της πως νοσεί με covid και βρίσκεται σε καραντίνα στο σπίτι της.

«Καλοκαίρι και καραντίνα. Και μου το είπε η μάνα μου: «μη φιλιέσαι ακόμα, παιδί μου, το κακό παραμονεύει». Είδες για να είμαι young and restless? Φυλαχτείτε – δεν τελείωσε ακόμα», έγραψε η Κωνσταντίνα Μιχαήλ.

Η ανάρτηση της Κωνσταντίνας Μιχαήλ…

View this post on Instagram

A post shared by Constantina Mihail⭐ (@constantinamihail)

Καλεσμένη στο Στούντιο 4 είχε βρεθεί πριν μερικούς μήνες η ηθοποιός Κωνσταντίνα Μιχαήλ, προκειμένου να συναντήσει τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο.

Πιο συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων, η Κωνσταντίνα Μιχαήλ σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν κλείνεις ποτέ τους λογαριασμούς με τους γονείς, παρά μονάχα με τον πατέρα μου ο οποίος απεβίωσε. Μέχρι να αποβιώσει περάσαμε δύσκολα. Δηλαδή μαλάκωνε, μαλάκωνε, μαλάκωνε ώσπου τα βρήκαμε και ευτυχώς τα βρήκαμε και αγαπηθήκαμε μέχρι τέλους».

«Αγαπιόμασταν αλλά είχαμε διάφορες ρήξεις. Αλλά για προχωρήσεις στη ζωή θα πρέπει και να κοιτάς το κοντινό σου περιβάλλον για να μπορείς να συνεννοείσαι. Αλλιώς θα πλακωνόμασταν στους δρόμους».

«Βεβαίως και δεν υπάρχει τέλειος γονιός. Καμιά φορά, επειδή κάνω παρέα με πολύ νεότερους ανθρώπους και μου αρέσει πολύ, τους λέω να μου πουν πως θα ήθελαν να τους μιλήσω. Τι θα ήθελες δηλαδή να σου πει για να είσαι βέβαιος πως δεν σε καταπιέζει ο γονιός» συμπλήρωσε η Κωνσταντίνα Μιχαήλ στο Στούντιο 4.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments