Οδηγός

ΕΦΚΑ: Πότε θα καταβληθεί το αδειοδωρόσημο Αυγούστου

ΕΦΚΑ: Πότε θα καταβληθεί το αδειοδωρόσημο Αυγούστου

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

ΕΦΚΑ: Με νέο έγγραφο του ο e-ΕΦΚΑ κάνει τις απαραίτητες διευκρινήσεις που αφορά την καταβολή του Αδειοδωροσήμου Αυγούστου 2022 (Β’ Τετραμήνου) στους δικαιούχους

Με νέο έγγραφο του ο e-ΕΦΚΑ κάνει τις απαραίτητες διευκρινήσεις που αφορά την καταβολή του Αδειοδωροσήμου Αυγούστου 2022 (Β’ Τετραμήνου) στους δικαιούχους.

Ο e-ΕΦΚΑ επισημαίνει ότι, η καταβολή Αδειοδωροσήμου Αυγούστου 2022 (Β’ Τετραμήνου) στους εργατοτεχνίτες οικοδόμους θα πραγματοποιηθεί αποκλειστικά μέσω Τραπεζών την Παρασκευή, 05/08/2022, για τους οικοδόμους που έχουν ήδη ενημερώσει το Ατομικό τους Μητρώο με τον αριθμό του τραπεζικού τους λογαριασμού (ΙΒΑΝ), στον οποίο πιστώνεται το ποσό του Αδειοδωροσήμου.

Η ανακοίνωση

Την Παρασκευή 5 Αυγούστου 2022 θα καταβληθεί σε 62.390 εργατοτεχνίτες οικοδόμους ποσό ύψους 21.760.765,38 ευρώ, που αφορά το Αδειοδωρόσημο Αυγούστου 2022. Η καταβολή θα πραγματοποιηθεί αποκλειστικά μέσω τραπεζών, με πίστωση των τραπεζικών λογαριασμών των ασφαλισμένων.

Οι εργατοτεχνίτες οικοδόμοι, οι οποίοι δεν έχουν δηλώσει στοιχεία τραπεζικού λογαριασμού μπορούν να τα δηλώσουν αποκλειστικά μέσω διαδικτύου, είτε στην ιστοσελίδα του e-ΕΦΚΑ www.efka.gov.gr (επιλογή-> Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες->Μισθωτοί ->Ατομικά Στοιχεία), είτε και μέσω αντίστοιχων επιλογών στην ενιαία ψηφιακή πύλη της δημόσιας διοίκησης (www.gov.gr).

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments