Trash

Νίκος Βέρτης: Οργισμένος με την αστυνομία για τον έλεγχο στο μαγαζί και με όσους καπνίζουν

Νίκος Βέρτης: Οργισμένος με την αστυνομία για τον έλεγχο στο μαγαζί και με όσους καπνίζουν

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Νίκος Βέρτης: Αστυνομία έκανε έλεγχο στο μαγαζί που τραγουδούσε στη Θεσσαλονίκη και έκοψε πρόστιμο

Έλεγχο πραγματοποίησε η ελληνική αστυνομία μαζί με μεικτό κλιμάκιο στο κέντρο διασκέδασης  που τραγουδάει τα ΣΚ ο Νίκος Βέρτης στη Θεσσαλονίκη, την Παρασκευή 5 Αυγούστου. Ο κορυφαίος Έλληνας τραγουδιστής μετά από δύο χρόνια και μια δικαστική διαμάχη ξεκίνησε και πάλι τις εμφανίσεις σε νυχτερινά μαγαζιά. Ωστόσο η παρουσία αστυνομικών για να μετρήσουν τα ντεσιμπέλ του ήχου προκάλεσαν τον έντονο θυμό του.

View this post on Instagram

A post shared by Nikos Vertis (@nvertis)

Σε βίντεο που κάνει τον γύρω του Tik Tok και δημοσίευσε η ιστοσελίδα voria.gr φαίνεται ο Νίκος Βέρτης να ζητάει από το κοινό να φωνάξει και να χειροκροτήσει όσο πιο δυνατά γίνεται την ώρα που το κλιμάκιο ήλεγχε τον ήχο για να αποδείξει ότι το χειροκρότημα είναι πιο δυνατό από τα 100 ντεσιμπέλ των ηχείων.

Στο βίντεο ακούγεται ο τραγουδιστής να λέει χαρακτηριστικά: «Νομίζω πως είναι στιγμή η αστυνομία να πάει να ψάξει τις γειτονιές αν κλέβουν κανένα σπίτι και όχι να είναι εδώ μέσα. Για να μην πω.» και στη συνέχεια προσθέτει «Ας μας γράψουν».

Μάλιστα ο ίδιος δείχνει στο βίντεο να κλωτσάει τα πανέρια με τα λουλούδια και να φωνάζει «Έλεος».

Στη συνέχεια απευθύνθηκε για ακόμα μια φορά το κοινό και αναφέρθηκε στην απαγόρευση καπνίσματος στους κλειστούς χώρους. «Δεν μπορώ το άδικο, ξέρετε όλοι ότι απαγορεύεται εδώ μέσα να καπνίζουμε; Πάνω στο τραπέζι σας το γράφει; Τασάκι δεν έχει κανείς. Το ξέρεις ότι δεν πρέπει να καπνίζεις, είναι επιλογή σου; Γράφουν εμένα όμως που καπνίζεις», είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments