Focus

«Θα μπορούσα ακόμα να μάχομαι»: Η Brigitte Nielsen φαίνεται ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ 37 χρόνια μετά το «Red Sonja»

«Θα μπορούσα ακόμα να μάχομαι»: Η Brigitte Nielsen φαίνεται ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ 37 χρόνια μετά το «Red Sonja»

Πηγή Φωτογραφίας: Celebrity photos

Η καλλιτέχνης αποκάλυψε πώς θα μπορούσε ακόμα και σήμερα να κουνάει το ξίφος στα 59 της

Η Brigitte Nielsen μίλησε για το μυστικό της ομορφιάς της και την ηλικία της, καθώς αναλογιζόταν τον εμβληματικό ρόλο της ως πρωταγωνίστρια στην ταινία «Red Sonja» του 1985, μετά τις φήμες ότι θα βγει και part 2.

View this post on Instagram

A post shared by Brigitte Nielsen (@realbrigittenielsen)

Η εντυπωσιακή ηθοποιός έχει διατηρήσει την αψεγάδιαστη επιδερμίδα και τη νεότητά της σχεδόν τέσσερις δεκαετίες αφότου εγκατέλειψε τη νεοσύστατη καριέρα της στο μόντελινγκ για να μπει στον ανδροκρατούμενο κόσμο των ταινιών δράσης την δεκαετία του ’80. Χωρίς υποκριτικές γνώσεις η Nielsen πήρε τον ρόλο  στο «Red Sonja», το οποίο τώρα θα βγει και η συνεχειά του. Η  ηθοποιός τώρα 59 ετών, έχει μιλήσει για το πώς θα μπορούσε να κουνάει το σπαθί της, αν χρειαστεί, ακόμη και αφού έγινε μητέρα για πέμπτη φορά στα 54 της.

«Έχω φροντίσει καλά τον εαυτό μου και αυτό φαίνεται», είπε η Δανή σταρ στην Daily Mail. «Θα μπορούσα ακόμα και τώρα να κάνω αυτές τις σκηνές μάχης». Η πρώην του Σιλβέστερ Σταλόνε εξομολογήθηκε στην εφημερίδα πώς θα ήθελε να συμμετάσχει στο reboot της ταινίας. «Ίσως μπορώ να γίνω η μαμά της Red Sonja!» πρόσθεσε γελώντας. «Διδάσκοντάς της πώς να εμφανίζεται με ένα σπαθί, και  να κερδίζει έναν αγώνα».

«Από τότε που γεννήθηκε η κόρη μου πριν από μερικά χρόνια, έχω κάνει λίγο πίσω από την υποκριτική και ασχολούμαι με την παραγωγή»

Η Nielsen υποδέχτηκε την κόρη της Frida, 4 ετών, το 2018, με τον σύζυγό της Mattia Dessi, 43 ετών, μετά από μια δεκαετία αποτυχημένων προσπαθειών εξωσωματικής γονιμοποίησης. Έχει άλλα τέσσερα παιδιά από προηγούμενες σχέσεις, τον Julian Winding, 38, τον Killian Marcus Nielsen, 32, τον Aaron Nielsen, 29, και τον Raoul Ayrton Meyer Jr, 27.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments