Lifestyle

Η Πόπη Μαλλιωτάκη γυμνή στην πισίνα μας δείχνει το στήθος της

Η Πόπη Μαλλιωτάκη γυμνή στην πισίνα μας δείχνει το στήθος της

Πηγή Φωτογραφίας: Facebook -Popi Maliotaki

Η Πόπη Μαλλιωτάκη κάνει διακοπές χωρίς ρούχα και το τραβάει βίντεο

Πολύ ενεργή στα social media είναι το τελευταίο διάστημα η Πόπη Μαλλιωτάκη και προκαλεί  πανικό με τις καυτές αναρτήσεις της τους 103 χιλιάδες followers της. Η τραγουδίστρια ανέβασε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram όπου κολυμπάει ημίγυμνη τόπλες στην πισίνα με άσπρο στινγκ μπικίνι.

View this post on Instagram

A post shared by Popi Maliotaki (@popimaliotaki)

«Απομακρύνετε τους εαυτούς σας από την αρνητική ενέργεια», ήταν το σχόλιο που συνόδευε το βίντεο που δημοσίευσε. Κανένας από τους διαδικτυακούς της φίλους δεν παρατήρησε τη λεζάντα αλλά όλοι έσπευσαν να σχολιάσουν το καλλίγραμμο σώμα της.

Της είχαν ”χρεώσει” πρόσφατα ότι είναι ζευγάρι με τον Βαλάντη

Όλα ξεκινήσαν όταν η τραγουδίστρια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μερικά stories που τον κάνει tag και τραγουδά κάποιες από τις επιτυχίες του, τα οποία και έκανε αναδημοσίευση ο Βαλάντης, βάζοντας και καρδούλες.

«Με ενόχλησε που είπαν ότι έχω σχέση με την Πόπη Μαλιωτάκη γιατί χρεώθηκε μια σχέση σε έναν άνθρωπο και σε μία γυναίκα, με την οποία δεν γνωριζόμασταν.

Βέβαια, έπειτα από εκείνες τις μέρες, ετοιμάζουμε κάτι επαγγελματικό»«Με την Πόπη Μαλλιωτάκη δεν γνωριζόμαστε προσωπικά. Ανέβασε ένα story στο Instagram με ένα τραγούδι μου, από τη Βαρκελώνη κι εγώ το κοινοποίησα. Απλά δεν μου άρεσε ο τίτλος της δημοσίευσης «Η νέα σχέση της σόουμπιζ. Έκθέτετε ανθρώπους, οικογένειες και παιδιά», είχε αναφέρει πριν μερικές μέρες ο Βαλάντης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments