Focus

Brad Pitt: Έχει λίστα με τους “καλούς” και τους “κακούς” συναδέλφους του

Brad Pitt: Έχει λίστα με τους “καλούς” και τους “κακούς” συναδέλφους του

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Brad Pitt: Ποιος έχει μπει στη λίστα του σταρ;

Ο Brad Pitt είναι σε μια νέα φάση της ζωής του. Μετά το διαζύγιο με την Angelina Jolie και τα δημοσιεύματα που ασχολούνταν καθημερινά με την προσωπική του ζωή, ο σταρ έχει αποφασίσει να απολαμβάνει όσο μπορεί την καθημερινότητά του και την δουλειά του.

View this post on Instagram

A post shared by Brad Pitt (@bradpittofflcial)

Μετά τις δηλώσεις του ότι βρίσκεται στην τελική φάση της καριέρας του, ο Pitt θέλει να πρωταγωνιστεί μόνο σε ταινίες που του αρέσουν αλλά και να συνεργάζεται με ανθρώπους που εκτιμά. Όπως, μάλιστα, αποκάλυψε ο συμπρωταγωνίστρής του στο ‘Bullet Train’, Aaron Taylor- Johnson, ο ηθοποιός έχει μια λίστα με τους “καλούς” και τους “κακούς” συναδέλφους του.

“Απλά θέλει να φέρει φως και χαρά στον κόσμο και να είναι ανάμεσα σε ανθρώπους που βρίσκονται εκεί για να περάσουν καλά” είπε σε συνέντευξή του ο Taylor-Johnson για τον σταρ εξηγώντας πως “είναι σε ένα νέο κεφάλαιο της ζωής του”.

Οι καλοί συνάδελφοι

“Δουλεύεις με πολλούς ηθοποιούς και μετά από λίγο αρχίζεις να κρατάς σημειώσεις. ‘Σίγουρα δεν θα δουλέψω με αυτόν ξανά’. Ο Brad έχει σίγουρα τη δική του λίστα”, είπε ο ηθοποιός. Δεδομένου ότι πρόσφατα συνεργάστηκε με πολλούς ηθοποιούς στο Bullet Train, σίγουρα, οι πρωταγωνιστές βρίσκονται στη λίστα των “καλών”, κάτι το οποίο σημαίνει πως θέλει να συνεργαστεί ξανά με τους Brian Tyree Henry, Sandra Bullock, Joey King, Zazie Beetz, Michael Shannon και τον Andrew Koji αλλά και τους σταρ με τους οποίους θα συνεργαστεί στην επόμενη ταινία του, τους Margot Robbie, Olivia Wilde, Samara Weaving, Tobey Maguire και Jean Smart.

Όσο για το ποιοι βρίσκονται στη λίστα με τους ηθοποιούς με τους οποίους δεν θέλει να συνεργαστεί, το σίγουρο είναι πως εκεί βρίσκεται η πρώην σύζυγός του, Angelina Jolie, αλλά και ο Tom Cruise που φήμες τους θέλουν εδώ και χρόνια να μην έχουν καλές σχέσεις.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments