Διεθνή

Αρμενία: Δυνατή έκρηξη σε μεγάλη αγορά της πρωτεύουσας Ερεβάν

Αρμενία: Δυνατή έκρηξη σε μεγάλη αγορά της πρωτεύουσας Ερεβάν

Πηγή Φωτογραφίας: Hindustan Times, reuters

Αρμενία: Μία δυνατή έκρηξη ακούστηκε σε μία μεγάλη αγορά της πρωτεύουσας Ερεβάν στην Αρμενία, προκαλώντας το ξέσπασμα πυρκαγιάς, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες

Μία δυνατή έκρηξη ακούστηκε σε μία μεγάλη αγορά της πρωτεύουσας Ερεβάν στην Αρμενία, προκαλώντας το ξέσπασμα πυρκαγιάς, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες.

Σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Interfax και πιο συγκριμένα την υπηρεσία έκτακτης ανάγκης της Αρμενίας, ανέφερε ότι η έκρηξη σημειώθηκε σε κτίριο της αγοράς Surmalu, περίπου δύο χιλιόμετρα νότια του κέντρου του Γερεβάν, όπου πωλούνται πυροτεχνήματα.

Τα αίτια της έκρηξης δεν έγιναν αμέσως γνωστά.

Το υπουργείο αντιμετώπισης εκτάκτων καταστάσεων δήλωσε ότι στο σημείο βρίσκονται 10 πυροσβεστικά οχήματα και άλλα 10 βρίσκονται καθ’ οδόν προς την αγορά.

Φωτογραφίες και βίντεο που αναρτήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έδειχναν μια πυκνή στήλη μαύρου καπνού πάνω από την αγορά και ακούγονταν διαδοχικές εκρήξεις.

Το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων της Ρωσίας Tass επικαλέστηκε τον δήμαρχο της πόλης λέγοντας ότι ένας απροσδιόριστος αριθμός ανθρώπων παγιδεύτηκε στα ερείπια.

Οι εκρήξεις που έγιναν σήμερα προκάλεσαν το θάνατο ενός ατόμου και των τραυματισμό, τουλάχιστον, άλλων 45, όπως μετέδωσαν ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων που επικαλέστηκαν το υπουργείο Εκτάκτων Αναγκών της Αρμενίας.

Οι πυροσβέστες δίνουν μάχη, προκειμένου να καταστείλουν την φωτιά, καθώς τα πυροτεχνήματα συνεχίζουν να προκαλούν εκρήξεις.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments