Πολιτική

Η ανάρτηση Πολάκη για αντικατάσταση της ΕΥΠ και η απάντηση της ΝΔ για «τους αρμούς της εξουσίας»

Η ανάρτηση Πολάκη για αντικατάσταση της ΕΥΠ και η απάντηση της ΝΔ για «τους αρμούς της εξουσίας»

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)/Αρχείου

Αντιπαράθεση ανάμεσα σε Νέα Δημοκρατία και  ΣΥΡΙΖΑ ξέσπασε με αφορμή ανάρτηση του βουλευτή της αξιωματικής αντιπολίτευσης

Αντιπαράθεση ανάμεσα σε Νέα Δημοκρατία και  ΣΥΡΙΖΑ ξέσπασε με αφορμή ανάρτηση του βουλευτή της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Παύλου Πολάκη. Συγκεκριμένα με ανακοίνωσή της Νέας Δημοκρατίας «δείχνει» τον Παύλο Πολάκη να έχει ξεκινήσει την «εξειδίκευση» των όσων έγραψε στο άρθρο του στην ΕΦΣΥΝ ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, στο οποίο σημείωνε πως «δεν αρκεί η απλή εναλλαγή στην εξουσία» «Ένα άρθρο που ήρθε απλώς να συμπληρώσει, να υπογραμμίσει και να επιβεβαιώσει αντίστοιχες παλαιότερες δηλώσεις του περί ελέγχου των αρμών της εξουσίας και άλλα παρόμοια», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας.

Η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας

«Στον ΣΥΡΙΖΑ ξεκίνησαν ήδη την «εξειδίκευση» (συνημμένες αναρτήσεις Πολάκη και Καϊδατζή) της στρατηγικής που ξεδίπλωσε ο κ.Τσίπρας στο άρθρο του στην ΕφΣυν με τίτλο: Δεν αρκεί η απλή εναλλαγή στην εξουσία. Ένα άρθρο που ήρθε απλώς να συμπληρώσει, να υπογραμμίσει και να επιβεβαιώσει αντίστοιχες παλαιότερες δηλώσεις του περί ελέγχου των αρμών της εξουσίας και άλλα παρόμοια».

Η ανάρτηση Πολάκη

Νωρίτερα ο Παύλος Πολάκης με ανάρτησή του είχε κοινοποιήσει tweet του πανεπιστημιακού και δικηγόρου Ακρίτα Καϊδατζή ο οποίος έλεγε χαρακτηριστικά: «Και ο πιο καλοπροαίρετος αντιλαμβάνεται ότι η επόμενη κυβέρνηση θα πρέπει να καταργήσει την ΕΥΠ και να ιδρύσει νέα υπηρεσία πληροφοριών. Και αφού μαζί καταργηθούν όλες οι οργανικές θέσεις της, οι υπάλληλοί της δεν θα προστατεύονται από τη μονιμότητα και θα μπορούν ν’ απολυθούν». Ο Παύλος Πολάκης στην κοινοποίησή του σχολίασε: «Προσυπογράφω κύριε καθηγητά του Συνταγματικού Δικαίου».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments