Πολιτισμός

The Next 365 Days: Τα τέσσερα λεπτά για την καλύτερη ζωή

The Next 365 Days: Τα τέσσερα λεπτά για την καλύτερη ζωή

Πηγή Φωτογραφίας: tolookat.com

Τα πρώτα λεπτά δίνει μια μικρή γεύση για όσα πρόκειται να ακολουθήσουν. Απολαύστε τα!

Είναι η ταινία του Netflix για την οποία όλοι μιλούν τελευταία και που έχει καταφέρει να κεντρίσει το ενδιαφέρον του κοινού. Πρόκειται για την τρίτη και τελευταία πολυαναμενόμενη παραγωγή του πιο hot franchise, με την ιστορία του Massimo και της Lauras να ολοκληρώνεται. Νέοι έρωτες, αισθησιακές σκηνές και πάθη θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον μας και μας κεντρίσουν την προσοχή μας. Πρωταγωνιστούν: Rebecca Casiraghi, Michele Morrone, Anna-Maria Sieklucka κ.ά.

Υπενθυμίζεται πως στη δεύτερη ταινία ο Massimo και η Laura παντρεύτηκαν, αλλά η ευτυχία τους δεν κράτησε για πολύ. Στη δεύτερη ταινία εμφανίστηκε ο δίδυμος αδερφός του Massimo, ο Adriano, την ύπαρξη του οποίου δεν γνωρίζαμε ούτε εμείς ούτε η Laura, και προσποιούμενος τον Massimo συνωμότησε με την πρώην σύντροφο του Massimo, Anna, προκειμένου να χωρίσουν το νεόνυμφο ζευγάρι. Στο παιχνίδι «μπήκε» και ο Nacho, ο γιος της εχθρικής οικογένειας του Massimo, ο οποίος αποπλάνησε τη Laura, η οποία το έσκασε μαζί του μη γνωρίζοντας την ταυτότητά του.

Η ταινία έκλεισε με τον Adriano, τη Laura και την Anna να έχουν πυροβοληθεί. Μάλιστα, η Laura δεν είχε αποκαλύψει στον Massimo πως είναι ακόμη έγκυος, κάτι που εκείνος έμαθε στο τέλος της ταινίας από τον δίδυμο αδερφό του λίγο πριν δεχτεί πυρά η Laura.

Στα πρώτα λεπτά της ταινίας βλέπουμε πως ο Adriano έχει πεθάνει, ενώ ο Massimo φαίνεται έτοιμος να το φτάσει στα άκρα και λογομαχεί με τον αρχηγό της αντίπαλης μαφιόζικης οικογένειας και πατέρα του Nacho. Όσον αφορά την Anna δεν γνωρίζουμε αν επέζησε, ενώ το ίδιο συμβαίνει και με τη Laura.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως το τρίτο βιβλίο ξεκινάει με τον Massimo να έρχεται αντιμέτωπος με το εξής τεράστιο δίλημμα: Θα πρέπει να επιλέξει αν θέλει να ζήσει η Laura ή το παιδί τους που η ίδα εγκυμονεί

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments