Ελλάδα

Νέα Αρτάκη: Βγήκαν τα όπλα σε συμπλοκή – Στο νοσοκομείο 50χρονος

Νέα Αρτάκη: Βγήκαν τα όπλα σε συμπλοκή – Στο νοσοκομείο 50χρονος

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Νέα Αρτάκη: Αιματηρό επεισόδιο έγινε στη Νέα Αρτάκη στη Χαλκίδα με πρωταγωνιστή έναν 50χρονο, ο οποίος μετά από συμπλοκή βρέθηκε στο νοσοκομείο ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου

Αιματηρό επεισόδιο έγινε στη Νέα Αρτάκη στη Χαλκίδα με πρωταγωνιστή έναν 50χρονο, ο οποίος μετά από συμπλοκή βρέθηκε στο νοσοκομείο ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου.

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Η αστυνομία λίγο μετά τις 18.00 κλήθηκε για περιστατικό με πυροβολισμούς, σε σπίτι στην Νέα Αρτάκη όπου ένας 58χρονος άνδρας – ο οποίος και συνελήφθη- έβγαλε όπλο και πυροβόλησε έναν 50χρονο και σύμφωνα με το eviathema. οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας.

Στο νοσοκομείο όμως έσπευσε και ομάδα ρομά υποχρεώνοντας την Ασφάλεια Χαλκίδας και το ΑΤ Διρφύων Μεσσαπίων να παρατάξουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις για να αποτρέψουν τη σύρραξη.

Παρόλα αυτά, στο Νοσοκομείο Χαλκίδας, ακολούθησε σοβαρό επεισόδιο μεταξύ των Ρομά, ενώ μάλιστα τρία άτομα κρατώντας μαχαίρια επιβιβάστηκαν σε όχημα ΙΧ Φορτηγό και στην προσπάθεια τους να διαφύγουν παρέσυραν ένα άτομο ενώ παρολίγο να παρασύρουν και αστυνομικούς που βρίσκονταν στο σημείο.

Σκηνές από ταινία ακολούθησαν στην συνέχεια αφού ξεκίνησε ανθρωποκυνηγητό για τα τρία άτομα ενώ την ίδια ώρα στο σημείο της συμπλοκής ομάδα Ρομά ξεκίνησε δεύτερο επεισόδιο, όπου πιάστηκαν στα χέρια ενώ ακολούθησαν και πυροβολισμοί.

Άμεσα συνελήφθησαν και τρία άτομα τα οποία νωρίτερα παρέσυραν έναν άνθρωπο μέσα στο χώρο του Νοσοκομείου.

Φλώρινα: Συνελήφθησαν μια 43χρονη και ένας 34χρονος που καταζητούνταν από την ΕΛΑΣ

Συνελήφθησαν στη Φλώρινα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Φλώρινας, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Κακαβιάς δύο αλλοδαποί, ένας 34χρονος άνδρας και μία 43χρονη γυναίκα, σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν εντάλματα σύλληψης, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις.

Συγκεκριμένα στην πρώτη περίπτωση, συνελήφθη από αστυνομικούς στη Φλώρινα ένας 34χρονος αλλοδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο εντάλματα σύλληψης της ανακρίτριας Πρωτοδικείου Καλαβρύτων για τα αδικήματα της ληστείας κατά συναυτουργία, για διακεκριμένες κλοπές κατά συναυτουργία, καθώς και για προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών ουσιών. elas-1

Στη δεύτερη περίπτωση, συνελήφθη από αστυνομικούς στη Φλώρινα μία 43χρονη αλλοδαπή, διότι σε βάρος της εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης της ανακρίτριας του 24ου Τακτικού Ανακριτικού Τμήματος Πρωτοδικείου Αθηνών για απλή συνέργεια σε σωματεμπορία.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments