Lifestyle

Bennifer ταξίδι γενεθλίων με τα παιδιά τους

Bennifer ταξίδι γενεθλίων με τα παιδιά τους

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Οι Bennifer επιβιβάστηκαν με τα παιδιά τους στο ιδιωτικό τους τζετ για νέες περιπέτειες.

Και επειδή το Παρίσι δεν ήταν αρκετό, όπου οι νεόνυμφοι Jennifer Lopez και Ben Affleck πέρασαν τον μήνα του μέλιτός τους, αφού παντρεύτηκαν στο Λας Βέγκας, το ζευγάρι σκέφτηκε πως ένα ακόμα ταξίδι είναι απαραίτητο. Αν και η κούραση του Affleck που φάνηκε στις φωτογραφίες που έκαναν τον γύρο του διαδικτύου, έδειχνε κάτι άλλο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hollywood Pipeline (@thehollywoodpipeline)

Παρόλα αυτά, με αφορμή τα γενέθλιά του διάσημου ηθοποιού, ο οποίος έγινε 50, το ζευγάρι μαζί με τα παιδιά τους, επιβιβάστηκαν στο ιδιωτικό τους τζετ προκειμένου να συνεχίσουν τις διακοπές τους όλοι μαζί.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την σούπερ σταρ στη Νέα Υόρκη, όπου καταλαβαίνουμε πως ήταν ο προορισμός του ζευγαριού, με τη Lopez να πραγματοποιεί διάφορες stylish εμφανίσεις, άλλες πιο casual και άλλες dressier, απολαμβάνοντας τον ελεύθερο χρόνο της με την οικογένειά της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη jlo❤ (@jlothelove)

Μάλιστα, η Lopez φωτογραφήθηκε χθες με τα παιδιά της και την κόρη του Affleck, Seraphina, να κατευθύνονται προς το θέατρο St. James για να παρακολουθήσουν την παράσταση του Broadway “Into the Woods”. Στην έξοδο αυτή δεν συμμετείχε ο σύζυγός της, Ben Affleck, ο οποίος ίσως είχε κάποια δουλειά που τον κράτησε μακριά από την αγαπημένη του.

Ωστόσο, τη σημερινή μέρα αναμένεται να την περάσουν μαζί, αφού ο ηθοποιός κλείνει τα 50, ένα σημαντικό ορόσημο στη ζωή του, που φυσικά δεν θα ήθελε να το περάσει με κανέναν άλλο στον κόσμο.

Πρόσφατα, η σούπερ σταρ δήλωσε πως πρόκειται να κάνει ένα διάλειμμα από την καριέρα της, προκειμένου να μπορεί να αφοσιωθεί στην οικογένειά της και στον νέο της σύζυγο. “Είναι πολύ σημαντικό για μένα, ειδικά τώρα, να δώσω προτεραιότητα στην προσωπική μου ζωή και όχι μόνο την επαγγελματική. Όταν έκανα τα παιδιά μου πριν 14 χρόνια άρχισα να σκέφτομαι διαφορετικά”, δήλωσε στο newsletter της, όπου μοιράζεται σκέψεις της με τους φαν της, προσθέτοντας πως “θέλω να έχω χρόνο να είμαι η γυναίκα, η μητέρα, η σύντροφος και ο άνθρωπος που πρέπει να είμαι για τους πιο σημαντικούς ανθρώπους στη ζωή μου”. Και όπως φαίνεται το έχει βάλει σε εφαρμογή!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments