Lifestyle

Η Κέιτι Χολμς δείχνει κομψή με φαρδύ παντελόνι και ένα γκρι πουλόβερ στη Νέα Υόρκη

Η Κέιτι Χολμς δείχνει κομψή με φαρδύ παντελόνι και ένα γκρι πουλόβερ στη Νέα Υόρκη

Πηγή Φωτογραφίας: Eonline.com

Μαζί με το αγόρι της χέρι χέρι στην Νέα Υόρκη

Η Katie Holmes και ο φίλος της Bobby Wooten III έδειχναν να είναι σε καλή διάθεση καθώς αγόρασαν φαγητό σε πακέτο στη Νέα Υόρκη την Κυριακή. Η ηθοποιός του Batman Begins, 43 ετών, έδειξε το αβίαστα chic στυλ της με ένα άνετο γκρι πουλόβερ και ένα φαρδύ μαύρο παντελόνι καθώς περπατούσε δίπλα στον 33χρονο καλλονό της.

View this post on Instagram

A post shared by Katie Holmes & Bobby Wooten (@katieholmes.x.bobbywotten)

Εν τω μεταξύ, ο μουσικός φαινόταν casual cool με ένα ανοιχτό γκρι πουκάμισο φορεμένο πάνω από ένα λευκό μπλουζάκι, το οποίο συνδύασε με πράσινο παντελόνι και λευκά αθλητικά παπούτσια.Η Katie ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με μια χιαστί τσάντα και φόρεσε μια μπλε μάσκα προσώπου, η οποία ήταν τραβηγμένη κάτω από το πηγούνι της.

Η σταρ έκανε έναν ακατάστατο κότσο και ήταν φρέσκια για την έξοδο, αφήνοντας τη φυσική της ομορφιά να λάμψει.Το άλλο της μισό θωράκισε το πρόσωπό του με ένα ζευγάρι μαύρα γυαλιά ηλίου και για αξεσουάρ στο ντύσιμό του πρόσθεσε ένα ασημί ρολόι.

Οι ρομαντικές φήμες για τον Wooten III και την Holmes ξέσπασαν για πρώτη φορά τον Απρίλιο του τρέχοντος έτους, αφού εντοπίστηκαν να πιαστούν χέρι χέρι κοντά στο Μουσείο Guggenheim.

Έκαναν την πρώτη τους εμφάνιση στο κόκκινο χαλί τον επόμενο μήνα στο The Moth’s 25th Anniversary Gala.

Το τελευταίο έργο της Katie ήταν το Alone Together, στο οποίο όχι μόνο πρωταγωνίστησε, αλλά και έγραψε και σκηνοθέτησε.

Σύμφωνα με μια επίσημη σύνοψη, η πλοκή διαδραματίζεται εν μέσω της έναρξης της πανδημίας του Covid και ακολουθεί: «Δύο άγνωστοι εμπλεκόμενοι σε κακές σχέσεις που καταλήγουν στο ίδιο πολιτειακό Airbnb της Νέας Υόρκης».

Η 16χρονη κόρη της ηθοποιού, Σούρι, είχε ένα μικρό μέρος στο έργο. Ακούγεται να τραγουδά την κλασική μελωδία Blue Moon στους τίτλους έναρξης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments