Trash

Η αμύθητη περιουσία της Ιωάννας Τούνη και το σπίτι παλάτι

Η αμύθητη περιουσία της Ιωάννας Τούνη και το σπίτι παλάτι

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Η Ιωάννα Τούνη είναι μια από τις πιο επιτυχημένες επιχειρηματίες στην πλατφόρμα του instagram

Η Ιωάννα Τούνη διανύει την πιο όμορφη περίοδο της ζωή της κάθως σε λίγους μήνες θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί. Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μετά τα νέα ότι θα είναι αγόρι το μωρό δείχνει να ανυπομονεί όσο τίποτα.  Αν και εκείνος έχει σαν βάση την Αθήνα η ίδια έχει εγκατασταθεί μόνιμα στο σπίτι της στη Θεσσαλονίκη, όπου δέχεται επισκέψεις από τους φίλους της και περνάνε χρόνο μαζί, καθώς βρίσκεται στον 4ο μήνα της εγκυμοσύνης της.

View this post on Instagram

A post shared by Ι ω ά ν ν α Τ ο ύ ν η (@j.touni)

Το βέβαιο είναι πως η δουλειά που έκανε όλο τον χειμώνα και τα κέρδη στο ντουλάπι της δίνουν το δικαίωμα να κάτσει για αρκετούς μήνες και να απολαύσει και την εγκυμοσύνη και φυσικά όταν γεννηθεί το μωρό.

Η εταιρεία ρούχων που έχει μαζί με τη φίλη της, Στέλλα Πάσσαρη, είναι ένα πολύ επιτυχημένο brand που έχει αναλάβει και μεγάλες δουλειές σε καταστήματα και επιχειρήσεις στη Θεσσαλονίκη και άνθρωποι του χώρου λένε πως το κέρδος είναι τεράστιο.

Την ίδια στιγμή, η έτερη επιχείρηση της, το προφίλ της στο Instagram και εν γένει τα social media της, αποτελεί ένα χρυσωρυχείο για την Ιωάννα Τούνη που θα κάνει σίγουρα 6-7 αναρτήσεις εμπορικής συμφωνίας μέσα στην εβδομάδα, χώρια κάποια stories που θα γίνουν για τα ίδια ή και διαφορετικά brands. Από τη στιγμή που έχει ένα προφίλ με 990 χιλιάδες ακόλουθους και με βάση παλιότερα ρεπορτάζ, είναι λογικό να έχει 4ψήφια ποσά σε έσοδα για τέτοιες αναρτήσεις.

Ούσα τόσο επιτυχημένη entrepreneur, η Ιωάννα Τούνη κατάφερε μετά από 11 χρόνια διαρκούς δουλειάς, κυρίως στη Θεσσαλονίκη, από σερβιτόρα μέχρι pr, να αγοράσει το δικό της σπίτι, ένα διαμέρισμα 170 τετραγωνικών, το οποίο μάλιστα ανακαίνιζε για αρκετούς μήνες μέχρι να μπορέσει να μείνει. Όσο καιρό βρισκόταν προς πώληση αυτό το νεοκλασικό, η τιμή του ήταν σύμφωνα με την «ON Time» στα 500.000 ευρώ.

Στο παρελθόν η Τούνη έχει δηλώσει: «Έχω δουλέψει χρόνια σερβιτόρα, προμόσιον, μπαρ, sitting, σε μπιτς μπαρ, εστιατόρια, καφετέριες κλαμπ, παντού. Έχω κάνει 12ωρα και 12ωρα εργασίας παράλληλα με την σχολή μου. Το ότι έπειτα από χρόνια καθαρής δουλειάς και στοχοπροσήλωσης κατάφερα να έχω μια άλφα οικονομική άνεση, δεν το χρωστάω σε κανέναν».

Επομένως δεν είναι παράξενη αυτή η ικανότητα της στο να εξασφαλίζει αυτά τα έσοδα και να έχει μια τόσο αποδοτική επιχείρηση.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments