Trash

Νέο ριάλιτι με τράπερς και χορεύτριες

Νέο ριάλιτι με τράπερς και χορεύτριες

Πηγή Φωτογραφίας: Greek Rhyme Matters

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Το ποσό μαμούθ για να κλείσουν snik και light

Μετά το Survivor,το The Bachelor, και το Love Island έρχεται την νέα τηλεοπτική σεζόν, όπως έγινε γνωστό, το καυτό ριάλιτι με παίκτες Έλληνες τράπερ.Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Γρηγόρη Μελά στο Newit.gr, έχει υπάρξει νύξη προς ιδιωτικά κανάλια για να σκεφτούν ένα ριάλιτι εγκλεισμού όπου θα συμμετείχαν Έλληνες τράπερ, ενώ για παν ενδεχόμενο, έχει υπάρξει δίαυλος επικοινωνίας και με συνδρομητικά κανάλια.

View this post on Instagram

A post shared by SNIK (@snikthehustla)

Μια τέτοια σκέψη προφανώς και δεν είναι εύκολο να υλοποιηθεί, καθώς κάθε τράπερ θα ζητούσε πολλά χρήματα για να μπει και να βγει κερδισμένος  με αυτά που θα ζήσει. Άλλη μια παράμετρος είναι ότι οι διαφημίσεις θα ήταν λιγοστές λόγω της ώρας προβολής.

View this post on Instagram

A post shared by LIGHT (@nerogreco)

Σε κάθε περίπτωση, όποιο κανάλι μπει σε διαδικασία να εξετάσει σοβαρά ένα τέτοιο project, ξέρει πως θα βάλει σε κίνδυνο την υστεροφημία του και θα καταστρέψει μια ολόκληρη χρονιά. Εκτός κι αν καταφέρουν το ακατόρθωτο, να πείσουν Light και SNIK να συμμετέχουν.

Αλλά για κάτι τέτοιο θα χρειαστούν σίγουρα μερικές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ…

Κώστας Καλλιαντέρης
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Κώστας Καλλιαντέρης Οικονομικός Συντάκτης
Εξειδικεύεται στην κάλυψη θεμάτων οικονομίας, επιχειρηματικότητας, ενέργειας, μεταφορών, κατασκευών και αγορών. Παρακολουθεί τις οικονομικές εξελίξεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, αναλύοντας τις επιπτώσεις τους στην επιχειρηματική δραστηριότητα και την πραγματική οικονομία. Διαθέτει εμπειρία στη δημοσιογραφική κάλυψη οικονομικού και πολιτικού ρεπορτάζ, καθώς και στη σύνταξη αναλυτικών άρθρων για την αγορά, τις επενδύσεις και την επιχειρηματικότητα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο