Focus

Benjamin Mendy: Ο Ποδοσφαιριστής που προσπαθούσε να βιάσει γυναίκες μετά το ντους

Benjamin Mendy: Ο Ποδοσφαιριστής που προσπαθούσε να βιάσει γυναίκες μετά το ντους

Πηγή Φωτογραφίας: USA Detail Zero

Είπε στην αστυνομία ότι ο Benjamin Mendy της επιτέθηκε αφού έκανε ντους στην έπαυλή του, τραβώντας την πετσέτα της και λέγοντάς της ότι ήθελε να τη δει γυμνή πριν επιχειρήσει να συναναστραφεί μαζί της.

Ο αμυντικός της Μάντσεστερ Σίτι Μπέντζαμιν Μέντι προσπάθησε να βιάσει μια γυναίκα που είχε πάει στο σπίτι του για να συναντήσει έναν άλλο ποδοσφαιριστή από το περιβάλλον του, σύμφωνα με δικαστήριο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Team Benjamin Mendy 🔵 (@benjamin_mendy.23)

Είπε στην αστυνομία ότι ο 28χρονος της επιτέθηκε αφού έκανε ντους στην έπαυλή του, τραβώντας την πετσέτα της και λέγοντάς της ότι ήθελε να τη δει γυμνή πριν επιχειρήσει να συναναστραφεί μαζί της.

Η γυναίκα, τότε 29 ετών, είχε γνωρίσει τον Mendy σε ένα νυχτερινό μαγαζί στη Βαρκελώνη τον Οκτώβριο του 2017 μαζί με έναν άλλο Γάλλο ποδοσφαιριστή, τον Diacko Fofana, όπως μαθεύτηκε την Τετάρτη στο ένορκο δικαστήριο του Chester.

Τον επόμενο χρόνο, τον Οκτώβριο του 2018, συμφώνησε να συναντήσει τον Fofana στην έπαυλη πολλών εκατομμυρίων λιρών του Mendy στο Mottram St Andrew, κοντά στο Macclesfield στο Cheshire.

Εκείνο το βράδυ βγήκε για φαγητό και σε μερικά κλαμπ στο Μάντσεστερ με τους ποδοσφαιριστές. Τους συνόδευαν δύο άλλες γυναίκες, η μία «πολύ όμορφη» που φαινόταν να είναι με τον Mendy και καθόταν στην αγκαλιά του.

Στη συνέντευξη, που ηχογραφήθηκε τον Ιανουάριο του τρέχοντος έτους, περιέγραψε πώς ο Mendy άρχισε να δείχνει την ανεπιθύμητη προσοχή της σε ένα από τα κλαμπ, αγγίζοντας την και λέγοντας: «Όταν [ο Φοφανά] δεν κοιτάζει, θα σε απαγάγω».

Είπε ότι νόμιζε ότι αστειευόταν: «Είπα απλώς «όχι, δεν είσαι» και του έβγαλα τα χέρια από πάνω μου. Είπα «τον θέλω», όπως στο, θέλω τον Ντιάκο. Ξεκαθάρισα ότι η πρόθεσή μου στρεφόταν αποκλειστικά στον Ντιάκο».

Πέρασε τη νύχτα με τον Φοφάνα, αλλά την επόμενη μέρα έκανε ντους όταν τη συνάντησε ο Μέντι, σύμφωνα με το δικαστήριο.

Περιέγραψε το σοκ της όταν ο ποδοσφαιριστής μπήκε στην τουαλέτα φορώντας μόνο το μποξεράκι του, ακουμπώντας το πέος του και ζητώντας να τη δει γυμνή. «Προσπάθησα να πάρω μια πετσέτα και έλεγε ότι ήθελε απλώς να με δει».

Η γυναίκα κατάφερε να τυλίξει μια πετσέτα γύρω της και να αρπάξει μερικά εσώρουχα, αλλά ο Mendy της τα άρπαξε και είπε: «Απλώς δεν ήθελε να έχω ρούχα. Συνέχισε να με εμποδίζει. Συνέχισα να τον σπρώχνω μακριά, εκείνος με έπιανε πίσω».

Στη συνέχεια την τράβηξε στην αγκαλιά του στο κρεβάτι πριν επιχειρήσει να τη βιάσει. Περιέγραψε πώς της μιλούσε στα γαλλικά, τα οποία μπορούσε να μιλήσει και να καταλάβει καλά, λέγοντας: «Μου αρέσει όταν μιλάς γαλλικά. Με ενθουσιαζει. Μου αρέσει όταν χορεύεις».

Είπε ότι του είπε «Arrête» (σταμάτα) καθώς τον θυμήθηκε να της είπε ότι δεν πρόκειται να τη διαπεράσει, λέγοντας: «Δεν χρειάζεται να φοβάσαι… Θέλω απλώς να σε νιώσω, δεν θα πάω για να σου κάνω τίποτα, δεν πρόκειται να το βάλω ούτε τίποτα». Στη συνέχεια, πίεσε το πέος του στον κόλπο της καθώς εκείνη προσπαθούσε επανειλημμένα να «ξεκολλήσει» και να κρατήσει την πετσέτα της, όπως άκουσε η κριτική επιτροπή.

Στη συνέντευξή της σε βίντεο περιέγραψε τη σύγχυσή της με αυτό που συνέβαινε. «Δεν κατάλαβα γιατί για πολλούς λόγους. Είχε ένα τόσο όμορφο κορίτσι μαζί του το προηγούμενο βράδυ. Ήταν τόσο όμορφη. Δεν ήξερα τι της συνέβη. Δεν ήξερα τι θα ήθελε μαζί μου. Ήμουν μπερδεμένη», είπε.

Έστειλε μήνυμα σε μια φίλη της για να της πει τι είχε συμβεί, αλλά πήγε στην αστυνομία μόνο τον Αύγουστο του 2021 μετά τη δημοσιότητα της σύλληψης του Mendy για βιασμό άλλων γυναικών.

Ο Μέντι αρνείται ότι προσπάθησε να βιάσει τη γυναίκα. Αρνείται συνολικά 10 βιασμούς και σεξουαλικά αδικήματα που αφορούν επτά γυναίκες. Δικάζεται με τον «συναρμολογητή» του, Λουί Σάχα Ματούρι, ο οποίος αρνείται 12 κατηγορίες που αφορούν οκτώ γυναίκες.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments