Focus

Η Melanie Lynskey μιλάει για το πώς ένιωθε η Brittany Murphy «Έπρεπε να αλλάξει για να είναι επιτυχημένη»

Η Melanie Lynskey μιλάει για το πώς ένιωθε η Brittany Murphy «Έπρεπε να αλλάξει για να είναι επιτυχημένη»

Πηγή Φωτογραφίας: Mamamia

«Οι άνθρωποι προσπαθούσαν να της βάλουν την ταμπέλα «η χοντρή»», θυμήθηκε η Λίνσκι για την Μέρφι.

Η Melanie Lynskey μίλησε για την πίεση να είσαι αδύνατη στο Χόλιγουντ, αποκαλύπτοντας πρόσφατα ότι ντρεπόταν για το σώμα της στο πλατό του Coyote Ugly, ακόμη κι όταν περιόριζε ήδη αυστηρά την πρόσληψη τροφής. Και σε μια νέα συνέντευξή της, μίλησε για την αείμνηστη Brittany Murphy και το πρόβλημα που είχε με το βάρος της.

View this post on Instagram

A post shared by Brittany Murphy Forever✨🦋 (@brittanymurphyforever)

Αν και η Μέρφι αρνήθηκε τις φήμες για διατροφική διαταραχή, έχασε σημαντικό βάρος καθώς μεταβαλλόταν από έφηβος ηθοποιός σε σταρ ταινιών ενηλίκων και έγινε βαθιά αδύνατη και αδύναμη προς το τέλος της ζωής της καθώς η υγεία της επιδεινώθηκε. Η Μέρφι ήθελε να γίνει η ηγετική κυρία, ανεξάρτητα από το κόστος. Όπως είπε η Lynskey στην Danielle Brooks στο InStyle, «Ήμουν φίλη με τη Brittany Murphy και ο τρόπος που έβλεπε τον εαυτό της ήταν πάντα πραγματικά αποκαρδιωτικός για μένα – τα πράγματα που ένιωθε ότι έπρεπε να αλλάξει για να γίνει επιτυχημένη ηθοποιός.

«Ήταν τέλεια όπως ήταν, αλλά ο κόσμος προσπαθούσε να τη χαρακτηρίσει σαν «τη χοντρή», γιατί όταν ήταν πολύ νέα έφηβη, τα μάγουλά της ήταν λίγο στρογγυλά. Οι άνθρωποι σου λένε ότι είσαι ένα ιδιαίτερο πράγμα και είναι πολύ δύσκολο να αντισταθείς», είπε.

Η ίδια η Melanie Lynskey είναι η απόδειξη ότι είναι δυνατόν να είναι υποψήφιος για Emmy τηλεοπτικός σταρ πάνω από το μέγεθος 2 και θέλει να υπενθυμίσει στους άλλους πιθανούς Murphys εκεί έξω ότι είναι επίσης επιθυμητή για τους άνδρες. Συγκεκριμένα, ο σύζυγός της, Jason Ritter.

«Μερικές φορές, ο σύζυγός μου θα τουιτάρει πράγματα σχετικά με το ότι φαίνομαι καυτή ή οτιδήποτε άλλο, και αρέσει σε πολλούς ανθρώπους, και του είπα: «Δεν είναι αστείο που αν ήμουν μοντέλο της Victoria’s Secret και ανέβαζες το ίδιο ακριβώς πράγματι, οι άνθρωποι δεν θα ανταποκρινόταν με τον τρόπο που απαντούν;» θυμάται. «Οι άνθρωποι ενθουσιάζονται επειδή μοιάζω και ο σύζυγός μου είναι σαν ένας χαριτωμένος, νεαρός ηθοποιός, αλλά γνωρίζω ότι μερικές από τις απαντήσεις σε αυτόν είναι σαν, «Καλό για σένα». μαζί μου γιατί με έβρισκε ελκυστική. Δεν είναι σαν να ρίχνεται στο σπαθί για την υπόλοιπη ανθρωπότητα». Σοβαρά! Είναι ο τυχερός!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments