Αθλητισμός

Πετρούνιας: “Σκεπτόμενος ότι με βλέπουν τα κορίτσια μου λύγισα”

Πετρούνιας: “Σκεπτόμενος ότι με βλέπουν τα κορίτσια μου λύγισα”

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Πετρούνιας: «Είχα δύσκολη χρονιά για ιατρικούς και ψυχολογικούς λόγους. Σκεπτόμενος ότι με βλέπουν τα κορίτσια μου λύγισα» δήλωσε λίγο μετά την απονομή του μεταλλίου του ο «άρχοντας των κρίκων

«Είχα δύσκολη χρονιά για ιατρικούς και ψυχολογικούς λόγους. Σκεπτόμενος ότι με βλέπουν τα κορίτσια μου λύγισα» δήλωσε λίγο μετά την απονομή του μεταλλίου του ο «άρχοντας των κρίκων» Λευτέρης Πετρούνιας, μιας και πρώτη φορά τον παρακολούθησαν οι κόρες του.

Ο Έλληνας πρωταθλητής αφιέρωσε το μετάλλιο στα  δυο κορίτσια του, τα οποία – όπως είπε – τον είδαν για πρώτη φορά ζωντανά να αγωνίζεται. «Εγώ κοίταζα μόνο τα δύο κορίτσια μου και τίποτα άλλο» δήλωσε χαρακτηριστικά.

 «Έως το 2024 μπορούμε να συνεχίζουμε να κερδίζουμε τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Μεσολαβεί ένα παγκόσμιο πρωτάθλημα, θέλω να το κερδίσω» ξεκαθάρισε για τους στόχους του ο πρωταθλητής.

«Άλλαξα εντελώς τη ρουτίνα μου από το 2014, και εντοπίζω λάθη κάθε μέρα. Είναι μια βάση που θα μας πάει πολύ μακριά και κάθε χρόνο θα το ενισχύουμε. Παίζω με την εμπειρία, όλοι οι υπόλοιποι αθλητές είναι νεότεροι μου εκτός από τον αθλητή από την Αρμενία» εξήγησε.

«Έχω δώσει και την ψύχη μου για αυτό το άθλημα και τη χώρα μου, και από δω και πέρα θα συνεχίσω να προσπαθώ το ίδιο, αλλά θέλω να το πάρω ‘πιο ελαφριά’. Ότι κάνω γυμναστική και λίγο για μένα πια…» τόνισε.

«Θέλω να πάρω τα κορίτσια μου αγκαλιά να ηρεμήσω και να πιω μια μπίρα» σημείωσε χαριτολογώντας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments