Trash

Τούνη: Έφαγε σούσι ενώ είναι έγκυος

Τούνη: Έφαγε σούσι ενώ είναι έγκυος

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Τούνη: «Μόλις έχω φτάσει σπίτι και μου έχετε στείλει ένα κάρο μηνύματα γιατί σούσι στην εγκυμοσύνη»

Το απόγευμα του Σαββάτου 20 Αυγούστου η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ταξίδεψαν μαζί στην Κατερίνη για να απολαύσουν την θάλασσα και καλό φαγητό με φίλους.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ι ω ά ν ν α Τ ο ύ ν η (@j.touni)

Η influencer μοιράστηκε το γεύμα τους (το οποίο ήταν sushi) με τους διαδικτυακούς της φίλους στα social media και λίγο αργότερα δέχτηκε πολλά αρνητικά μηνύματα για την επιλογή της.

Διαβάζοντάς τα, η Ιωάννα Τούνη βγήκε εκτός ορίων και λίγες ώρες αργότερα δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δύο βίντεο δίνοντας την απάντησή της στα αρνητικά σχόλια.

«Μόλις έχω φτάσει σπίτι και μου έχετε στείλει ένα κάρο μηνύματα γιατί σούσι στην εγκυμοσύνη. Παιδιά στην εγκυμοσύνη απαγορεύονται τα ωμά αλλά υπάρχει και μαγειρεμένο σούσι, είτε τηγανιτό και στο φούρνο ακόμα. Σούσι μαγειρεμένο μπορώ να το φάω και αυτό πήρα και έφαγα. Μην ανησυχείται για την υγεία μου, είμαι μια χαρά. Ξέρω ότι είμαι έγκυος και ξέρω τι να αποφεύγω. Ευχαριστώ», είπε η Ιωάννα Τούνη on camera.

«Προς τους ξερόλες του ινστα. Μια έγκυος γυναίκα μπορεί να φάει σούσι, εφόσον αυτό είναι μαγειρεμένο. Τα ωμά απαγορεύονται, όχι το σούσι..Τώρα σας παρακαλώ αφήστε με να φάω χωρίς πρήξιμο», πρόσθεσε η εγκυμονούσα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments