Διεθνή

Ακάρ: Η Ελλάδα λέει ψέματα κάθε δευτερόλεπτο

Ακάρ: Η Ελλάδα λέει ψέματα κάθε δευτερόλεπτο

Πηγή Φωτογραφίας: Daily Sabah/eurokinissi

Σε νέο κρεσέντο προκλητικότητας και εξαπόλυσης ύβρεων εναντίον της πατρίδας μας επιδόθηκε σήμερα ο Υπουργός Άμυνας της Τουρκίας.

Σε νέο κρεσέντο προκλητικότητας και εξαπόλυσης ύβρεων εναντίον της πατρίδας μας επιδόθηκε σήμερα ο Υπουργός Άμυνας της Τουρκίας.

Ο Χουλουσί Ακάρ προέβη σε μακροσκελείς δηλώσεις, στις οποίες κυριάρχησε το ζήτημα των σχέσεων ανάμεσα στην Άγκυρα και την Ελλάδα.

Σύμφωνα με τον Τούρκο Υπουργό Άμυνας, η Ελλάδα στο ζήτημα του διαλόγου μεταξύ των δύο χωρών «ούτε μιλάει, ούτε έρχεται στο τραπέζι, ούτε ακούει από λόγια, ούτε τερματίζει τα ψέματα. Κάθε λεπτό και ένα ψέμα, κάθε δευτερόλεπτο και ένα ψέμα».

Κατά τον Ακάρ, «δυστυχώς στην Ελλάδα συγκεκριμένα άτομα,  για να διαταράξουν τις σχέσεις ανάμεσα στις δύο γειτονικές χώρες και συμμάχους, μέρα – νύχτα προβαίνουν σε δηλώσεις και ενέργειες που αυξάνουν την ένταση. Παρόλα αυτά, εμείς ως Τουρκία πάντοτε λέμε να συναντηθούμε, να συζητήσουμε και να λύσουμε τα μεταξύ μας θέματα με διάλογο».

Εν συνεχεία, ο Υπουργός Άμυνας της Τουρκίας, το άτυπο νούμερο 2 του καθεστώτος, στράφηκε εναντίον της Ελληνικής Κυβέρνησης και άλλων σημαντικών παραγόντων του δημοσίου βίου.

«Τα λάθη της Ελληνικής κυβέρνησης είναι τέτοια που πλέον είναι διακριτά από κάποιους Έλληνες πολιτικούς,  απόστρατους στρατηγούς, ναυάρχους, από κάποιους  ακαδημαϊκούς, από ΜΜΕ και κάποιους λογικούς Έλληνες που άρχισαν πλέον να τα βλέπουν Και αυτοί βλέπουν πως αυτά που γίνονται είναι λάθος και παίρνουν θέση ενάντια σε αυτά που γίνονται».

Και συμπλήρωσε ο Χουλουσί Ακάρ, με το γνώριμο προτρεπτικό ύφος: «Φίλοι μου εμείς περιληπτικά λέμε το εξής. Εμείς έχουμε δίκιο και επειδή έχουμε δίκιο είμαστε και ισχυροί. Εμείς είμαστε έτοιμοι να συνομιλήσουμε σε κάθε είδους τραπέζι. Αλλά από την άλλη πλευρά είμαστε αποφασισμένοι, αφοσιωμένοι και ευτυχώς και πολύ ικανοί στο  να μην επιτρέψουμε κανενός είδους τετελεσμένο και να μην επιτρέψουμε και οποιαδήποτε παραβίαση των δικαιωμάτων, ούτε των δικών μας, δηλαδή της Τουρκικής Δημοκρατίας των 85 εκ.,  αλλά ούτε και των Τουρκοκυπρίων αδελφών μας».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments