Πολιτική

Νέα Δημοσκόπηση: Στο 6,3% η διαφορά Νέας Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ

Νέα Δημοσκόπηση: Στο 6,3% η διαφορά Νέας Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Η υπόθεση των παρακολουθήσεων φαίνεται να ευνοεί δημοσκοπικά το ΚΙΝΑΛ

Η υπόθεση των παρακολουθήσεων φαίνεται να ευνοεί δημοσκοπικά το ΚΙΝΑΛ το οποίο εμφανίζεται ενισχυμένο κατά μία μονάδα. Πιο συγκεκριμένα η ΝΔ καταγράφει ποσοστό 31,4 μειωμένο κατά 1,7 σε σχέση με την τελευταία μέτρηση της GΡΟ ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ αυξάνει το ποσοστό του κατά μία περίπου μονάδα και πηγαίνει στο 25,1 με τη διαφορά των δύο κομμάτων να βρίσκεται πλέον στις 6,3 ποσοστιαίες μονάδες. Το ΠΑΣΟΚ εμφανίζει άνοδο και αποτυπώνεται στο 12,1 ενώ σχετικά σταθερά καταγράφονται τα ποσοστά των υπόλοιπων κομματικών σχηματισμών.

Η ακρίβεια την πρωτοκαθεδρία

Οι παρακολουθήσεις δεν είναι το κυρίαρχο ζήτημα για τους πολίτες. Έρχεται τρίτο πίσω από τις τιμές του ρεύματος και γενικότερα την ακρίβεια υποσκελίζοντας ωστόσο τα ελληνοτουρκικά, το μεταναστευτικό και την πανδημία.

Ανατροπή στη δημοφιλία των πολιτικών αρχηγών

Η πρωτοκαθεδρία του Κυριάκου Μητσοτάκη πάντως δεν αμφισβητείται καθώς παραμένει ο δημοφιλέστερος πολιτικός αρχηγός με το 48,3 των ερωτηθέντων να έχουν θετική γνώμη. Σημαντικά κέρδη καταγράφονται για τον Νίκο Ανδρουλάκη ο οποίος αναρριχάται στη δεύτερη θέση, προσπερνώντας τον Αλέξη Τσίπρα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments