Ειδήσεις

Ποιες γυναίκες του ζωδιακού δεν θα αφήσουν ποτέ έναν άντρα να τις ελέγξει

Ποιες γυναίκες του ζωδιακού δεν θα αφήσουν ποτέ έναν άντρα να τις ελέγξει

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείο, pixabay

Περνάνε και μαγνητίζουν κάθε βλέμμα, δείχνοντας έντονο δυναμισμό και αυτές οι γυναίκες του ζωδιακού δε σηκώνουν μύγα στο σπαθί τους

Περνάνε και μαγνητίζουν κάθε βλέμμα, δείχνοντας έντονο δυναμισμό και αυτές οι γυναίκες του ζωδιακού δε σηκώνουν μύγα στο σπαθί τους.

Αυτές που δεν θα δεχτούν έλεγχο από κανέναν άντρα. Τα ζώδια αυτά δεν θα είναι ποτέ στο… χέρι κανενός αρσενικού και δεν θα επιτρέψουν να τους δίνουν εντολές και κατευθύνσεις. Δεν σηκώνουν πολλά πολλά και αν κάποιος προσπαθήσει να τις έχει… “υπό”, μαύρο φίδι που τον έφαγε! Πάμε να δούμε λίγο πιο κάτω για ποιες γυναίκες μιλάμε.

ΚΡΙΟΣ

Η γυναίκα Κριός είναι σαρωτική ως προσωπικότητα. Εντολές δέχεται μόνο από τον ίδιο της τον εαυτό και από κανέναν άλλο. Κανένας άντρας δεν θα μπορέσει ποτέ να την ελέγξει και αν το προσπαθήσει, θα τον πάρει και θα τον σηκώσει! Δεν παίζουμε με αυτά… Η Κριαρίνα είναι δυναμική, ανεξάρτητη, επιβλητική. Ποιος θα μπορέσει να της πει τι να κάνει; Ούτε ο Θεός ο ίδιος. Και σε αυτόν, γλώσσα θα βγάλει και αντίδραση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αν ένας άντρας προσπαθήσει να ελέγξει μια γυναίκα Σκορπιό, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα την κάνει να της «γυρίσει το μάτι» και μετά αυτό που θα επακολουθήσει δεν θα του αρέσει καθόλου. Η Σκορπίνα είναι αρχηγός από μόνη της. Ο δικός της λόγος είναι πάνω από όλους και όλα και το θέλημά της ώρες ώρες είναι πιο ισχυρό και από θέλημα του Θεού του ίδιου!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η γυναίκα Αιγόκερως δίνει εντολές. Δεν δέχεται. Είναι γεννημένη για να είναι αρχηγός σε όλα. Στο σπίτι της, στην οικογένειά της, στη δουλειά της, στις φιλίες της, στα παιδιά της και στον εαυτό της τον ίδιο. Κανένας άντρας δεν θα της επιβληθεί ποτέ! Εάν το δοκιμάσει, πολύ απλά θα «φάει τα μούτρα» του και η γυναίκα Αιγόκερως θα τον στείλει στη μαμά του ή για… βρούβες.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments