Πολιτική

Απόστολος Πάνας στο pagenews.gr για τις υποκλοπές: Από την πρώτη στιγμή ζητάμε να έρθουν όλα στο φως

Απόστολος Πάνας στο pagenews.gr για τις υποκλοπές: Από την πρώτη στιγμή ζητάμε να έρθουν όλα στο φως

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Τοποθέτηση του Βουλευτή Χαλκιδικής ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ Απόστολου Πάνα σχετικά με την έναρξη της επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας στο pagenews.gr και τη Σοφία Χύτου

Τοποθέτηση του Βουλευτή Χαλκιδικής ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ Απόστολου Πάνα σχετικά με την έναρξη της επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας στο pagenews.gr και τη Σοφία Χύτου.

Ολόκληρη η τοποθέτηση

Το σκάνδαλο των υποκλοπών που έχει συγκλονίζει όχι μόνο την Παράταξή μας αλλά και ολόκληρο το πολιτικό σύστημα, αποδεικνύει πως στο πεδίο των ηλεκτρονικών υποκλοπών υπάρχουν αδιαμφισβήτητα θεσμικά κενά, τα οποία η κυβέρνηση οφείλει να αντιμετωπίσει το ταχύτερο δυνατό και με τη σοβαρότητα που επιβάλλεται.

Εμείς, το ΠΑ.ΣΟ.Κ. – Κίνημα Αλλαγής μαζί με τον πρόεδρό μας τον Νίκο Ανδρουλάκη από την πρώτη στιγμή ζητάμε να έρθουν όλα στο φως.

Η έναρξη της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας οφείλει να στιγματίσει με τις διαδικασίες της τη διελεύκανση όχι μόνο της δικής μας υπόθεσης αλλά και άλλες συγκεκριμένες και τεκμηριωμένες υποθέσεις, που αν μη τι άλλο αμαυρώνουν την έννοια της Δημοκρατίας.

Η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑ.ΣΟ.Κ. – Κινήματος Αλλαγής, συνεχίζει στον θεσμικό δρόμο που χάραξε εξαρχής. Αναμένουμε την πλήρη τεκμηρίωση και διαλεύκανση των παράνομων παρακολουθήσεων. Πρέπει να λάβουμε τις απαντήσεις και εμείς και ο ελληνικός λαός αναφορικά με το ποιος ήταν ο εθνικός λόγος με τον οποίο δικαιολογείται η παρακολούθηση του Νίκου Ανδρουλάκη και ποιος επιχείρησε να παγιδεύσει το κινητό τηλέφωνο του προέδρου του ΠΑΣΟΚ με το κακόβουλο λογισμικό Predator.

Οι καταγγελίες για τις παρακολουθήσεις πρέπει να διερευνηθούν σε βάθος.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments