Πολιτική

Πιτσιόρλας για παρακολουθήσεις: Με παρακολουθούσε ο ΣΥΡΙΖΑ, οι δικοί μου άνθρωποι

Πιτσιόρλας για παρακολουθήσεις: Με παρακολουθούσε ο ΣΥΡΙΖΑ, οι δικοί μου άνθρωποι

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Ποια ερωτήματα θέτει ο Στέργιος Πιτσιόρλας

Ο Στέργιος Πιτσιόρλας, έμαθε πρόσφατα από τις εφημερίδες πως η ΕΥΠ παρακολουθούσε τον ίδιο και τον πρώην ΓΓ του υπουργικού συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ Σπύρου Σαγιά με γνώση του τότε πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα. Όπως γράφουν ΤΑ ΝΕΑ ο Στέργιος Πιτσιόρλας λέει χαρακτηριστικά «το συγκλονιστικό είναι ότι εκείνη την περίοδο εγώ ήμουν πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ! Διαχειριζόμουν κολοσσιαία θέματα, πολύ κρίσιμα για την πορεία της χώρας, τα λιμάνια, το Ελληνικό, σε ένα τρομερά δύσκολο κλίμα όπου δεχόμουν πανταχόθεν πολλαπλές επιθέσεις. Ξέρανε ότι υπήρχε μία παρακολούθηση και το άφησαν έτσι, χωρίς να μου πουν κουβέντα».

Μάλιστα ερωτηθείς τι είναι αυτό που το ενοχλεί περισσότερο, τονίζει «Ναι ο Τσίπρας με απασχολεί. Γιατί ειδικά με εκείνον είχα μία σχέση που πήγαινε πολύ βαθιά πίσω, καθώς και μία άριστη συνεργασία, δεν μπορώ να πω ότι οποιαδήποτε στιγμή με άφησε ακάλυπτο ή ότι μου έστησε παγίδα. Χωρίς να αποκλείω λοιπόν τις νομικές ενέργειες, το καθοριστικό για εμένα είναι η πολιτική και ηθική διάσταση αυτής της υπόθεσης».

̼«Η πρώτη εκδοχή αυτής της υπόθεσης, όπως προκύπτει από τις διαρροές και από αυτά που λένε στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στα κανάλια, ήταν ότι η προηγούμενη κυβέρνηση «κληρονόμησε» από τον προκάτοχό της τις παρακολουθήσεις για την ιστορία της Ζακύνθου, τις συνέχισε για να μη κατηγορηθεί για παρεμβάσεις, δεν προέκυψε τίποτα και τις σταμάτησε», δηλώνει ο κ. Πιτσιόρλας. Η υπόθεση στην οποία αναφέρεται είναι η αγορά τον Μάιο του 2014 μιας έκτασης χιλιάδων στρεμμάτων στη Ζάκυνθο, πάνω από την παραλία του Ναυαγίου, από μια εταιρεία που σχετίζεται με τον εμίρη του Κατάρ. Στην αγορά αυτή αντέδρασαν η Εκκλησία της Ζακύνθου και τοπικοί φορείς, θεωρώντας ότι η έκταση δεν ανήκει στον πωλητή, και ακολούθησε μια πολυετής δικαστική διαμάχη ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Όπως γράφουν ΤΑ ΝΕΑ ο Στέργιος Πιτσιόρλας θέτει συγκεκριμένα ερωτήματα προς την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα και αξιώνει μία απάντηση. Το ότι δεν παίρνει καμία, το ότι δεν τον παίρνει ο Τσίπρας για να του πει ήξερα, δεν ήξερα «είναι κι αυτό μια απάντηση».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments